Vrancea: Dosar penal pentru braconaj cinegetic după ce un căprior rănit a fost găsit în apropierea DN 2D

Vrancea: Dosar penal pentru braconaj cinegetic după ce un căprior rănit a fost găsit în apropierea DN 2D

Poliţiştii vrânceni au deschis un dosar penal pentru braconaj cinegetic după ce un căprior rănit a fost găsit în apropierea DN 2D, între localităţile Bârseşti şi Valea Sării, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Astăzi, în jurul orei 14,30, prin apel 112, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Focşani, cu privire la faptul că pe drumul naţional 2D, între localităţile Bârseşti şi Valea Sării, a găsit un căprior rănit. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat ulterior şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au stabilit că se confirmă cele sesizate", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în apropierea drumului naţional 2D, în zona numită "Scaune", într-o poiană, a fost găsit un căprior care prezenta două plăgi deschise.

Poliţiştii au contactat imediat reprezentanţii Agenţiei pentru Conservarea Diversităţii Biologice care s-au deplasat la faţa locului, un medic veterinar preluând căpriorul pentru acordarea îngrijirilor necesare.

Cercetările continuă, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro