Vrancea: Dosar penal pentru braconaj cinegetic după ce un căprior rănit a fost găsit în apropierea DN 2D

Vrancea: Dosar penal pentru braconaj cinegetic după ce un căprior rănit a fost găsit în apropierea DN 2D

Poliţiştii vrânceni au deschis un dosar penal pentru braconaj cinegetic după ce un căprior rănit a fost găsit în apropierea DN 2D, între localităţile Bârseşti şi Valea Sării, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Astăzi, în jurul orei 14,30, prin apel 112, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Focşani, cu privire la faptul că pe drumul naţional 2D, între localităţile Bârseşti şi Valea Sării, a găsit un căprior rănit. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat ulterior şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au stabilit că se confirmă cele sesizate", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, în apropierea drumului naţional 2D, în zona numită "Scaune", într-o poiană, a fost găsit un căprior care prezenta două plăgi deschise.

Poliţiştii au contactat imediat reprezentanţii Agenţiei pentru Conservarea Diversităţii Biologice care s-au deplasat la faţa locului, un medic veterinar preluând căpriorul pentru acordarea îngrijirilor necesare.

Cercetările continuă, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…