Vrancea: Incendiu la o pensiune din Focșani; focul s-a extins la două blocuri

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la o pensiune din municipiul Focșani, aflată în apropierea unei benzinării. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea, focul s-a extins la două blocuri din apropiere, la unul dintre imobile luând foc acoperișul.

'Având în vedere că pensiunea respectivă se află în vecinătatea unei benzinării, colegii care au intervenit la fața locului au acționat imediat pentru protejarea zonei prin răcirea cu furtunuri cu apă, în vederea eliminării oricărui pericol. Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidarea lui. Până la sosirea pompierilor, persoanele aflate în pensiune au ieșit singure în afara clădirii, fiind necesară doar evacuarea unor persoane aflate în cele două blocuri de locuințe. Din blocul al cărui acoperiș a luat foc au fost evacuate 23 de persoane, iar din celălalt imobil unde incendiul s-a produs din cauza au fost evacuate 14 persoane', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Oficialul ISU a precizat că în urma incendiului nimeni nu a fost rănit. Din cauza incendiului, traficul pe Bulevardul București a fost întrerupt la intrarea în municipiul Focșani, dinspre capitală.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 Greșește undeva omul ăsta?