Vrancea: Un număr de 21 de muncitori srilankezi, depistaţi pozitiv la COVID-19 şi transportaţi la SJU Focşani

Vrancea: Un număr de 21 de muncitori srilankezi, depistaţi pozitiv la COVID-19 şi transportaţi la SJU Focşani

Un număr de 21 de muncitori srilankezi au rezultat pozitiv la testarea COVID-19 şi au fost transportaţi, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Sfântul Pantelimon" din Focşani, potrivit reprezentanţilor unităţii medicale.

"Am fost informaţi că un număr de 21 de srilankezi vor ajunge la SJU Focşani. Urmează să se facă trierea persoanelor pentru a vedea care sunt simptomatice şi care asimptomatice. Cei asimptomatici probabil vor merge în alte zone, iar cei simptomatici vor fi internaţi în spital", a declarat, pentru AGERPRES, directorul medical al SJU Focşani, Gabriel Negoiţă.

Muncitorii srilankezi sunt angajaţi ai unei fabrici de confecţii din municipiul Focşani şi locuiesc într-un centru modular din localitatea Garoafa, unde se aflau în izolare după ce, anterior, alţi şapte conaţionali au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus şi au fost spitalizaţi. În total, centrul modular găzduieşte 47 de persoane, dar în urma testelor făcute de Direcţia de Sănătate Publică Vrancea, numai 21 au rezultat pozitiv la COVID-19.

În judeţul Vrancea au fost raportate, până în prezent, 465 de îmbolnăviri cu COVID-19, dintre care 188 de cazuri sunt spitalizate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...