Vremea joi, 21 septembrie. Vara nu se lasă dusă: temperaturi de până la 31 de grade. Unde va ploua

Vremea joi, 21 septembrie. Vara nu se lasă dusă: temperaturi de până la 31 de grade. Unde va ploua

Ziua de joi, 21 septembrie, ne aduce vreme caldă în majoritatea regiunilor, dar și averse și descărcări electrice, după orele prânzului și noaptea, în Oltenia, în zona montană și submontană, Banat și izolat în celelalte zone.

Pe litoral vremea va fi frumoasă și caldă. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Cerul va prezenta înnorări, iar intensificări ale vântului se vor semnala în sudul Banatului și în zona înaltă a Carpaților Meridionali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade Celsius, în vreme ce minimele se vor situa între 10 și 19 grade Celsius.

În Capitală, meteorologii anunță vreme caldă, iar temperaturile maxime se vor situa între 20 și 30 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar șansele de ploaie sunt reduse.

La munte va ploua pe arii restrânse, însă temperaturile vor fi în continuare ridicate . Spre seară, în Occidentali și Meridionali, se vor semnala averse, cantitățile de apă pot depăși 15 l/mp, și de descărcări electrice.

Pe litoral vremea va fi frumoasă și caldă. Vântul va avea intensificări trecătoare, iar temperaturile maxime ating 26 de grade pe plajă și 23 de grade Celsius în apa mării.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

4 „Ar fi primul val al ofensivei”

5 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene