Vulpoiul iubește din nou?/Ilie Dumitrescu și noua cucerire, surprinși la cumpărături!

Vulpoiul iubește din nou?/Ilie Dumitrescu și noua cucerire, surprinși la cumpărături!

Ilie Dumitrescu iubește din nou? Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe fostul mare fotbalist al României alături de noua sa cucerire la cumpărături. Iată cum arată femeia care i-ar fi furat inima tatălui lui Toto Dumitrescu! Imagini de senzație cu cei doi!

Ilie Dumitrescu și noua cucerire, surprinși la cumpărături! Cum arată femeia care i-ar fi furat inima fostului mare fotbalist! Imagini inedite / PAPARAZZI

Ilie Dumitrescu este un nume sonor în fotbalul românesc, iar prezentările și cuvintele de laudă la adresa acestuia cu siguranță nu sunt de ajuns. Ei bine, deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că se bucură și de statutul de milionar, iar acum, ce credeți? Lui Ilie Dumitrescu îi merge de minune și pe plan sentimental, căci fostul mare fotbalist se pare că iubește din nou!

În plină zi, o domnișoară brunetă, cu mască pe față și blugi mulați este surprinsă în timp ce se grăbește să ajungă la mașina lui Ilie Dumitrescu. Se pare că fostul fotbalist a decis să o lase singură la cumpărături, semn că ar vrea să-și țină povestea de iubire departe de ochii lumii. Ajunsă la mașină cu baxurile de apă, Ilie Dumitrescu este cel care le descarcă și le pune în portbagaj și acum că tot le-a adus, tânăra misterioasă îi dă o mână de ajutor, după care se urcă în dreapta, în autoturism.

La final, după ce Ilie Dumitrescu a terminat de cărat tot, bruneta închide mașina și, surpriză: intră în casă! Se pare că cei doi ar locui deja împreună, din moment ce au fost surprinși făcând cumpărături și ajutându-se reciproc. Este de remarcat faptul că bruneta misterioasă nu și-a dat masca de protecție jos nici când a ajuns în curtea casei, ceea ce ne demonstrează că aceasta vrea să se țină departe de tot ceea ce înseamnă viață publică!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria