WhatsApp are probleme de funcționare. Utilizatorii nu pot trimite mesaje

WhatsApp are probleme de funcționare. Utilizatorii nu pot trimite mesaje

WhatsApp are probleme de funcționare în această dimineață, mai mulți utilizatori spunând că nu pot trimite mesaje în conversațiile private sau în grupuri.

WhatsApp nu funcționează / Foto: Arhivă

Problemele sunt raportate pe siteul https://downdetector.com. Utilizatorii au raportat în jurul orei 10 că nu pot trimite mesaje și că nu le apare dacă mesajul este trimis sau citit, problemele de funcționare fiind atât pe telefon, cât și pe varianta pentru Windows. De asemenea, nu pot fi efectuate apeluri audio sau video.

De asemenea, potrivit siteului, 73% dintre utilizatori au semnalat imposibilitatea de a trimite mesaje, 23% au semnalat că aplicația nu funcționează deloc, iar 4% au spus că au probleme cu varianta pentru Windows.

Pe site-ul Downdetector a fost postată și o hartă care arată zonele unde a fost raportată întreruperea furnizării serviciilor Whatsapp.

Hartă cu zonele unde sunt raportate probleme de funcționare a aplicației

Hartă cu zonele unde sunt raportate probleme de funcționare a aplicației

În luna octombrie a anului trecut, utilizatorii reţelelor Whatsapp, Facebook şi Instagram, inclusiv cei din România, au fost afectaţi din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de Facebook, scrie Agerpres .

La momentul respectiv, utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a WhatsApp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării "This site can't be reached" sau "Computer neconectat. Asiguraţi-vă că computerul dvs. are o conexiune activă la internet", în timp ce pe versiunea de aplicaţie mesajele nu se transmit.

Zeci de mii de utilizatori de Internet din România, Statele Unite, Mexic, Franţa, Norvegia, Grecia şi alte ţări au raportat, atunci, că nu au putut accesa serviciile Facebook şi Instagram.

Whatsapp este aplicaţia deţinută de Meta, compania-mamă a Facebook şi Instagram.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA