WhatsApp introduce un nou mod de a-ți proteja conversațiile importante

WhatsApp introduce un nou mod de a-ți proteja conversațiile importante

WhatsApp, aplicația de mesagerie deținută de Meta, introduce o nouă funcție care îți permite să îți ascunzi conversațiile importante în spatele unui cod secret aleas de tine. Această funcție aduce un plus de confidențialitate și securitate utilizatorilor aplicației.

Până acum, conversațiile protejate cu parolă erau vizibile în lista generală de conversații. Cu noua funcție, acestea pot fi ascunse și accesate doar prin introducerea unui cod secret în bara de căutare a WhatsApp. Codul secret poate conține litere, numere, caractere speciale și chiar emoji.

Această funcție ar trebui să împiedice alte persoane să afle că ai un dosar de conversații protejate, în cazul în care acestea ar arunca o privire peste telefonul tău.

De asemenea, WhatsApp menționează că poți alege să îți apară conversațiile protejate în lista de chat, în orice moment. Aplicația de chat, deținută de Meta, a introdus pentru prima dată conversațiile secrete în luna mai, care îți permit să protejezi conversațiile într-un dosar pe care îl poți deschide doar folosind amprenta, scanarea facială sau parola. În plus față de noua funcție de cod secret, WhatsApp spune că acum poți bloca o conversație printr-o apăsare lungă pe conversație, în loc să intri în setările chat-ului.

Meta a început implementarea funcției, care îți permite să îți ascunzi conversațiile importante, din 30 noiembrie și acestea vor fi disponibile la nivel global în lunile următoare. Așadar, utilizatorii WhatsApp se pot aștepta la un plus de securitate și confidențialitate în ceea ce privește gestionarea conversațiilor lor secrete.

Despre WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de mesagerie instant care permite utilizatorilor să trimită mesaje text, fișiere multimedia, să efectueze apeluri vocale și video, să împărtășească locații și să comunice într-un mod simplu și rapid. A fost fondată în 2009 de către Jan Koum și Brian Acton și a devenit rapid una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume. Este disponibilă pe mai multe platforme, inclusiv iOS, Android și desktop, și continuă să ofere actualizări și caracteristici noi pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi.

WhatsApp a fost achiziționată de Facebook (care în prezent se numește Meta Platforms Inc.) în 2014. Meta este compania-mamă care deține și operează mai multe platforme și produse digitale, cum ar fi Facebook, Instagram, WhatsApp și Oculus VR.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat