Wimbledon: Creştere a câştigurilor cu 10 procente. 2,14 milioane de euro pentru învingători

Wimbledon: Creştere a câştigurilor cu 10 procente. 2,14 milioane de euro pentru învingători

Sumele acordate jucătorilor la ediţia 2014 a turneului de Grand Slam de la Wimbledon vor creşte cu 10,8 la sută, urmând să ajungă la 30,43 de milioane de euro, în timp ce învingătorii la simplu masculin şi feminin vor primi câte 2,14 milioane de euro, au anunţat, marţi, organizatorii.

Wimbledon: Creştere a câştigurilor cu 10 procente. 2,14 milioane de euro pentru învingători (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Premiile cresc astfel cu 3 milioane de euro în raport cu 2013. Această sporire ajunge chiar la 12,5 la sută pentru 88 la sută dintre jucători, care sunt eliminaţi în primele trei tururi.

Campionii la masculin şi feminin vor primi fiecare câte 2,14 milioane de euro, o creştere de 10 la sută.

În acest an, capii de serie vor fi anunţat la 18 iunie, iar tragerea la sorţi va avea loc la 20 iunie.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...