Zborurile TAROM București-Bruxelles-București de miercuri au fost anulate; pasagerii care au bilete vor fi acceptați pe alte curse

Zborurile TAROM București-Bruxelles-București de miercuri au fost anulate; pasagerii care au bilete vor fi acceptați pe alte curse

Zborurile TAROM RO 371/372 și RO 373/ 374 București - Bruxelles - București de miercuri au fost anulate, deoarece aeroportul din Bruxelles rămâne închis, iar pasagerii care dețin un bilet către și dinspre această destinație vor fi acceptați, fără costuri suplimentare pe zborurile TAROM spre și dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt și Munchen, informează operatorul aerian național.

"Vom continua demersurile întreprinse în vederea acordării sprijinului necesar tuturor pasagerilor, care dețin bilete TAROM pentru această destinație sau care doresc să se reîntoarcă în România. Pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor care dețin un bilet TAROM către și dinspre această destinație (Bruxelles), reamintim că aceștia vor fi acceptați fără costuri suplimentare pe zborurile TAROM spre și dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt, Munchen", a anunțat compania, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, o parte dintre pasagerii spre și dinspre Bruxelles au fost rerutați pe zborurile TAROM RO 363/364 București — Amsterdam și retur, de miercuri.

În acest sens, TAROM a majorat capacitatea pentru cele două zboruri de miercuri pentru destinația Amsterdam, care vor fi operate cu o aeronavă Airbus A310, cu o capacitate de 209 locuri. În vederea reprogramării călătoriilor, compania recomandă pasagerilor să se adreseze agențiilor de turism de la care au cumpărat bilete și care au primit instrucțiuni de la TAROM, oricărei agenții TAROM sau la call center TAROM — 9361 (valabil pentru apeluri din București), 021/204.64.64, 021/303.44.00 (pentru pasagerii din România).

De asemenea, compania a instalat un punct de lucru temporar în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în fața liniei 12-13 de check — in.

"Totodată, punem la dispoziția pasagerilor din străinătate numerele de telefon ale reprezentanților TAROM de la Bruxelles (0032479309981) și Amsterdam (0032473841576), pentru situații de urgență. Compania TAROM se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României și cu reprezentanții ambasadelor României la Haga și în Belgia. Recomandăm pasagerilor noștri să consulte în permanență informațiile de pe site-ul MAE cu privire la alertele de călătorie de pe întreg teritoriul belgian (http://www.mae.ro/node/36387)", precizează operatorul aerian.

În plus, Ministerul român al Afacerilor Externe a pus la dispoziția cetățenilor români o linie telefonica de urgență, cu număr de apelare 1771 de pe teritoriul belgian. Pentru apelurile din afara Belgiei, a fost anunțat numărul de telefon de urgență +32 78 15 1771.

Compania Națională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înființată în 1954 și a crescut în același timp cu aviația românească. TAROM își desfășoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membru al Alianței SkyTeam, din 1993 membru al Asociației Internaționale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 face parte din Asociația Companiilor Aeriene Europene (AEA).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...