Zece alimente care accelerează libidoul și rezistența în pat

Zece alimente care accelerează libidoul și rezistența în pat

Toate cuplurile active sexual își doresc performanțe cât mai bune în dormitor. Însă atenție. Și în acest caz, performanțele depind de stilul de viață.

Dieta și stilul de viață influențează performanțele sexuale

Dacă ești în parteneriat și cu canapeaua, vei avea foarte multe de pierdut. Cercetătorii spun că statul jos este noul fumat. Așadar, dacă vei începe să faci mișcare (măcar moderat) și-ți vei supraveghea alimentația, nu doar că vei arăta mai bine, ci vei avea și performanțe notabile în dormitor.

Câteva schimbări ale stilului de viață pot readuce zâmbetul partenerei tale

Câteva schimbări ale stilului de viață pot readuce zâmbetul partenerei tale

Dacă ești într-o relație la început mai ales, nu ți-ai dori să te faci de râs cu performanțe slabe. Există alimente care îți susțin organismul, accelerează libidoul și rezistența în pat. Și ai nevoie de așa ceva, mai ales că februarie este luna iubirii. Nimeni nu-și dorește să fie un iubit de trei minute! Un studiu publicat în ”Jurnalul de Medicină Sexuală” dezvăluie că timpul mediu al unui raport sexual variază azi între 3 și 13 minute. Un alt studiu arată că femeile și-ar dori să facă sex aproximativ 15 – 25 de minute. Și nu ore, cum umblă legenda. Oricum, o partidă mai lungă de sex este binevenită. Și te poți ajuta inclusiv de alimente.

Dacă vrei să fii un amant desăvârșit, stai departe de junk food și mizează pe aceste produse

1. Pepenele

Un fruct delicios, care îți poate îmbunătăți performanța sexuală

Un fruct delicios, care îți poate îmbunătăți performanța sexuală

Pepenele verde este una dintre cele mai bogate surse naturale de L-citrulină, un aminoacid neesențial pe care corpul tău îl transformă în L-arginină, iar L-arginina este cea care susține erecția. Întocmai ca mica pastilă albastră, L-arginina stimulează producția de oxid nitric, care crește fluxul de sânge către penis, întărind erecțiile.

2. Ardeiul iute

Meniuri iuți pentru o atmosferă HOT

Meniuri iuți pentru o atmosferă HOT

Ardeiul iute conține capsaicină, compusul responsabil pentru gustul său iute. Capsaicina reprezintă un alcaloid, care produce efecte multiple la nivelul organismului, în special asupra sistemului muscular și cardiovascular. Capsaicina stimulează producția de endorfine, hormonii stării de bine, circulația sangvină și procesul de oxigenare. De asemenea, stimulează microcirculația sangvină și, implicit, creșterea fluxului de sânge înspre penis. Ardeiul iute vine cu beneficii în zona sexuală, căci consumul acestuia în mâncare susține erecția o perioadă mai lungă de timp.

3. Mărul

Fructul banal, care are incredibil de multe beneficii

Fructul banal, care are incredibil de multe beneficii

Mărul nu doar că ține medicul departe de casa ta, ci îți aduce și beneficii în zona sexualității. Acest fruct banal conține quercetină, un antioxidant flavonoid ce oferă rezistență organismului. Ai nevoie de asta în pat.

4. himbirul

Ghimbirul susține sistemul imunitar

Ghimbirul susține sistemul imunitar

Un aliment minune, care susține sistemul imunitar și iată, e bun și pentru cei care-și doresc performanțe sexuale notabile. Susține fluxul sangvin. Cum se consumă? Fie pudră, fie crud. Ai nevoie de o cantitate infimă, căci este un condiment puternic. Cea mai bună idee este un shot vitaminizant, format din suc de lămâie, apă plată, miere și un vârf de cuțit de ghimbir ras.

5. Somonul sălbatic

Somonul sălbatic asigura 18% din necesarul zilnic de potasiu la o portie de 100 g

Somonul sălbatic asigura 18% din necesarul zilnic de potasiu la o portie de 100 g

Este considerat cel mai bun pește pentru alimentația noastră. Conține cantități ridicate de vitamine, minerale și acizi grași Omega 3. Poate îmbunătăți funcția erectilă la bărbații cu sindrom metabolic, potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Internațional de Cercetare a Impotenței.

6. Banana

Banana are multe proprietati benefice pentru sănătate, când e integrată cu moderație

Banana are multe proprietati benefice pentru sănătate, când e integrată cu moderație

Alimentul delicios care-ți sporește energia. Combate crampele musculare. Asociația Americană a Inimii spune că potasiul pe care bananele îl conțin poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale, ceea ce poate crește performanța sexuală prin asigurarea unui flux sanguin adecvat către anumite părți ale corpului, inclusiv organele genitale.

7. Ovăzul

Este perfect în alimentație. Un aliment benefic pentru înteg corpul, are capacitatea de a liniști stomacul, de a combate colesterolul, dă energie și abundă în amino acizii atât de necesari când se tratează o disfuncție erectilă.

8. Usturoiul

Se spune că egiptenii apelau la usturoi pentru a-și spori rezistența. Un studiu din Jurnalul de Nutriție confirmă că acest aliment ajută la înlăturarea plăcilor ateromatoase (plăci de culoare galbenă), ce conțin colesterol, material lipidic și lipofage de pe artere. Aceleași artere care pompează sângele și înspre zona genitală. Un sistem cardiovascular sănătos va asigura o viață sexuală împlinită.

9. Nucile

Și nucile, arahidele și fisticul conțin L-arginină, compusul care stimulează producția de oxid nitric și crește fluxul de sânge către penis, întărind erecțiile.

10. Quinoa

O sursă grozavă de proteină vegetală, o cereală care hrănește organismul și îi oferă nutrienți, cu capacitatea de a menține nivelul de energie ridicat mult timp.

Specialiștii mai recomandă pentru o viață sexuală sănătoasă consumul de ton, semințe de chia, sfeclă roșie, avocado, spanac și rodie.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro