Zgonea: Regret foarte mult că, în loc de "celebrul", am spus "colegul" Mihai Viteazul

Zgonea: Regret foarte mult că, în loc de "celebrul", am spus "colegul" Mihai Viteazul

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat joi că regretă foarte mult că, la un moment dat, în loc să spună "celebrul" Mihai Viteazul a spus "colegul" Mihai Viteazul, adăugând că se bucură însă că gafa lui nu a afectat pe nimeni.

"Regret foarte mult că, în loc să spun celebrul Mihai Viteazul, am zis colegul Mihai Viteazul și, bineînțeles, eu fiind în ultimii ani mai puțin prezent în studiouri, a fost un subiect de ironie. Mi-a plăcut, am văzut și ce scriau cei de la Times New Roman și am văzut de câte ori colegii dumneavoastră o prezintă", a afirmat Zgonea, la DC News, întrebat dacă regretă că a spus că este coleg cu Mihai Viteazul.

El a adăugat că marea sa bucurie este că această gafă nu a afectat pe nimeni. "Știți care este marea bucurie pe care o am la finalul acestei gafe? Mă bucur că această gafă pe care am făcut-o eu nu a afectat pe nimeni. Știu foarte mulți politicieni care au făcut gafe care au afectat sectoare întregi ale economiei", a menționat președintele Camerei Deputaților.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban