Zgonea: Regret foarte mult că, în loc de "celebrul", am spus "colegul" Mihai Viteazul

Zgonea: Regret foarte mult că, în loc de "celebrul", am spus "colegul" Mihai Viteazul

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a declarat joi că regretă foarte mult că, la un moment dat, în loc să spună "celebrul" Mihai Viteazul a spus "colegul" Mihai Viteazul, adăugând că se bucură însă că gafa lui nu a afectat pe nimeni.

"Regret foarte mult că, în loc să spun celebrul Mihai Viteazul, am zis colegul Mihai Viteazul și, bineînțeles, eu fiind în ultimii ani mai puțin prezent în studiouri, a fost un subiect de ironie. Mi-a plăcut, am văzut și ce scriau cei de la Times New Roman și am văzut de câte ori colegii dumneavoastră o prezintă", a afirmat Zgonea, la DC News, întrebat dacă regretă că a spus că este coleg cu Mihai Viteazul.

El a adăugat că marea sa bucurie este că această gafă nu a afectat pe nimeni. "Știți care este marea bucurie pe care o am la finalul acestei gafe? Mă bucur că această gafă pe care am făcut-o eu nu a afectat pe nimeni. Știu foarte mulți politicieni care au făcut gafe care au afectat sectoare întregi ale economiei", a menționat președintele Camerei Deputaților.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro