Ziua când Copos i-a dat țeapă lui Țiriac

Ziua când Copos i-a dat țeapă lui Țiriac

Afaceristul politician George Copos, fostul patron penal al clubului FC Rapid București, se numără printre puținii oameni care i-au dat țeapă miliardarului și fostului mare jucător de tenis Ion Țiriac.

Bogdan Enoiu (63 de ani), un antreprenor cunoscut în industria publicității din România, care deține și o firmă de închiriat trotinete electrice, și o companie de distribuție a energiei electrice, a povestit în podcastul „Profu' de Sport” un episod amuzant petrecut la un meci amical de tenis jucat de George Copos împotriva lui Ion Țiriac.

Pasionat de tenis și un apropiat al personajelor influente din sportul românesc, Bogdan Enoiu a dezvăluit că, în urmă cu mulți ani, a asistat la un meci amical inedit între George Copos și Ion Țiriac.

„Jucase cu Copos pe mașini, asta era miza. Țiriac face întotdeauna pariuri pe care le câștigă. Şi Copos a pierdut, bineînțeles. Și în loc să vină cu ce naiba avea el, BMW sau Mercedes, a venit cu un Trabant.

Și ăsta, Țiriac, s-a supărat foarte tare. Băi, s-a supărat îngrozitor! Bine, și George simpatic cu ideea cu Trabantul, dar Țiriac s-a supărat”, a povestit Bogdan Enoiu, potrivit gsp.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”