ZIZITO Darby 2 în 1 - scuter și trotinetă elvețiană cu garanția siguranței

ZIZITO Darby 2 în 1 - scuter și trotinetă elvețiană cu garanția siguranței

Menținerea unei „flote” pentru copii poate fi o provocare costisitoare, mai ales când vine vorba de preșcolari. În această perioadă, copiii suferă o schimbare dinamică atât în ​​ceea ce privește dezvoltarea fizică, cât și preferințele pentru vehiculele de joacă în aer liber. 

Pentru a veni în întâmpinarea gusturilor copiilor dar și pentru a răspunde așteptărilor părinților, marca elvețiană ZIZITO creează modelul Darby 2 în 1 - un scuter și trotinetă pe un singur cadru, combinate într-un singur produs ușor accesibil și sigur certificat.  

Cu un certificat de siguranță individual de la laboratorul SGS , design atractiv și funcționalitate lină, ZIZITO Darby devine rapid favoritul pieței. Prin urmare, astăzi rezumăm pentru dvs. tot ce ați dori să știți despre caracteristicile tehnice, dispozitivul și elementele extra ale modelului.   

De la scuter la trotinetă și înapoi - dintr-o singură mișcare

Darby 2 în 1 se transformă dintr-un scuter push-up într-o trotinetă pentru copii cu un singur buton - fără mecanisme complicate, fără unelte suplimentare, oriunde și oricând. Acest lucru este posibil datorita scaunului rabatabil, care poate fi scos si retractat flexibil, in funcție de situație și de preferințele copilului. 

În ambele variante, modelul este potrivit, respectiv:

● Ca trotinetă pentru împingere cu un picior - pentru copii și adolescenți cu o greutate de până la 80 kg.     

● Ca scuter cu suport pentru șezut - pentru copii și adolescenți cu o greutate de până la 30 kg.     

Practic, acest interval de greutate extrem de larg implică o utilizare pe termen lung care să răspundă nevoilor în schimbare ale copilului.

Personalizare ridicată a experienței

Trotineta și scuterul ZIZITO Darby 2 în 1 poate fi folosită de copiii cu vârsta de peste 2 ani, până la atingerea greutatii maxime admise specificate mai sus. Experiența personalizată în funcție de vârsta, înălțimea și dorințele copilului se datorează: 

● Reglării ușoare a înălțimii ghidonului de la 66 cm la 78 cm.     

● Transformării ușoare de la scuter la tricicletă și înapoi.     

● Ușurinței transportării de către un părinte sau un copil cu geanta textilă inclusă pentru transport si depozitare.     

● Roților robuste si durabile, potrivite pentru plimbare pe diferite tipuri de teren.     

● Mâneruilui ergonomic, confortabil de atins de mâna copilului în creștere.     

Rezultatul este mai mult decât impresionant, și anume – confort, siguranță și distracție pentru ani de zile, cu o singură investiție de buget în vehicolul pentru copii.

Ușor și sigur

Cu un scaun rabatabil, o frână sigură pe roata din spate și o dimensiune compactă pliabilă, Darby 2 în 1 este nu numai atractiv pentru copii, ci și extrem de ușor și sigur de utilizat.

Cardul principal al modelului este realizat din aluminiu ușor și rezistent, iar roțile sunt din material PU, care combină durabilitatea ridicată cu greutatea extrem de mică.

Trotineta are certificat individual, care atestă atât calitatea înaltă a materiilor prime, cât și funcționarea perfect sigură a mecanismelor în timpul utilizării.

Și super distracție!

Nu în ultimul rând – o trotinetă pentru copii trebuie să fie suficient de atractivă și nestandard pentru a garanta nu numai siguranța, ci și divertismentul perfect pentru copii. Darby 2 în 1 de la ZIZITO Elveția este tocmai asta - inovator și conceput pentru a aduce bucurie și inspirație pentru jocurile lungi și dinamice în aer liber. 

Modelul este disponibil în trei culori diferite ce conferă un aspect proaspăt - roșu, roz și albastru. Luminoase și distinctive, sunt finisate în detalii negre neutre iar roțile din față și din spate sunt strălucitoare pentru o experiență și mai incitantă. 

Toate aceste avantaje tehnice, estetice și funcționale ale Darby 2 în 1 vin cu un raport și mai bun între preț, calitate și perioada de utilizare. Cu alte cuvinte copilul dvs. se va putea bucura de utilizarea pe termen lung a doua vehicule diferite, în timp ce veți plăti doar unul și veți fi întotdeauna convinși ca ați făcut cea mai responsabilă alegere - pentru bugetul, siguranța, dezvoltarea și distracția copilului. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...