Zodia care își rezolvă problemele amoroase în acest weekend. Horoscop 21-22 ianuarie

Zodia care își rezolvă problemele amoroase în acest weekend. Horoscop 21-22 ianuarie

Zilele de weekend sunt numai bune pentru a medita la propria persoană, la împlinirile și dezamăgirile din relația cu partenerul ori la dificultățile de altă natură și de a găsi soluții acolo unde e nevoie de schimbări.

Horoscop de weekend pentru 21-22 ianuarie 2023

Deși poate ajuta la dezvoltarea empatiei, să te imaginezi în situația partenerului nu este întotdeauna o practică suficientă pentru a intra pe aceeași lungime de undă cu acesta. Unii specialiști recomandă concentrarea pe sentimentului pe care îl exprimă partenerul , mai degrabă decât asupra situației specifice. De multe ori e nevoie chiar de ceva în plus, pentru că nu toată lumea răspunde la fel încercărilor făcute în această direcție.

Există, spre exemplu, zodii care au nevoie de dovezi constante de iubire și înțelegere pentru a nu căuta afecţiune în afara relaţiei. Pentru nativii altor zodii e însă mai simplu.

Unii și-ar putea rezolva problemele amoroase chiar în acest sfârșit de săptămână.

Ce spune horoscopul weekendului 21-22 ianuarie

Pntru Fecioară, în acest weekend este momentul potrivit pentru rezolvarea problemelor amoroase.

Nativii acestei zodii vor găsi o modalitate de a impune interesele personale în relațiile lor, potrivit horoscopului realitatea.net .

Pentru cei născuți în zodia Racului, sfatul este ca, dacă apare o problemă în relația, cu cineva, să privească situația prin ochii celuilalt.

„Asta te va ajuta să reacționezi mai adecvat”, spune horoscopul.

Pentru Balanță, este momentul ideal pentru căutarea și găsirea de soluții raționale. „Folosește momentul pentru a renunța la mai multe dintre lucrurile care te deranjează”, arată același horoscop.

Zodii orientate spre relaţii pe termen lung

Nu este un secret faptul nativii din unele zodii se plictisesc repede și vor să experimenteze cât mai mult, deci nu sunt parteneri ideali pentru o relaţie pe termen lung., dar există și semne zodiacale alături de care ai toate șansele să-și petreci viața așa cum ți-ai dorit. „Până la adânci bătrâneți“ este sloganul care guvernează aceste zodii. Iar odată ce și-au găsit jumătatea, nativii acestor semne zodiacale au cele mai lungi și trainice relații.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?