Zodia care nu pune preț pe dragoste. De Dragobete, nativul Săgetător se consolează cu bani mulți

Zodia care nu pune preț pe dragoste. De Dragobete, nativul Săgetător se consolează cu bani mulți

În loc să primească dragoste, unul din nativii zodiacului are parte de un câștig consistent, de Dragobete. Planetele s-au aliniat așa cum trebuie pentru cei născuți în zodia Săgetător, iar ei sunt atrași în această perioadă de latura financiară.

De Dragobete, nativul Săgetător se multumește cu bani FOTO Profimedia

Aflându-se într-o perioadă de transformare, Săgetătorul investește energie în cariera sa, atrăgând atenția prin abordări inovatoare și reușind să avanseze în ierarhia profesională, scrie click.ro.

Se pare că pentru acești nativi, despărțirea de partener nu reprezintă o mare nefericire. Săgetătorul găsește alinare în bani și descoperă noi orizonturi în carieră și explorare personală.

Citește articolul complet pe click.ro.

Ia decizii fără să se gândească la consecințe

Săgetătorul este o persoană mereu în căutare de lucruri noi, fiind foarte curioasă. Este spontan, iar decizii de moment, fără să se gândească la consecințe.

Prin urmare, când un Săgetător este nefericit într-o relație, nu va sta prea mult pe gânduri înainte de a-și înșela partenerul sau partenera. Atitudinea lui de aventurier în face o persoană atrăgătoare, astfel că nu-i va fi greu să cucerească noi inimi.

Zodiile cu caracterul cel mai puternic

În astrologie, fiecare zodie are calități și defecte. Iată care sunt semnele despre care se spune că au cel mai puternic caracter. Nimeni nu le îngenunchează, niciodată.

Pe locul 4, se află Săgetătorul. Aceasta este una dintre cele mai cutezătoare zodii. Săgetătorul are mereu o scuză sau o explicație. Uneori este catalogat drept necumpătat, mai ales fiindcă este atras de succes și afirmare. Datorită entuziasmului și curajului său, face adesea ce-și propune.

Pe locul 3 în top se află neliniștitul Berbec. El nu poate sta locului, se mișcă în continuu, este într-o veșnică agitație, iar răbdarea sa este limitată. Nu se teme de nimic și efectiv caută provocarea zilnic, senzația aceea minunată care-l face să se simtă viu, care-l încarcă de energie pozitivă.

Pe locul 2, îl avem pe maiestuosul Leu. Semn de foc născut lider. Are o mândrie excesivă și o încredere ce-l poate cataloga adesea arogant. Este o persoană care te domină și își caută supușii. Nu stă în cercuri în care apare concurența, căci are nevoie de rolul de prim-solist. Acaparează zona și nu ai cum să îl ignori sau să nu-l auzi.

Pe locul 1, surpriză. Scorpionul ia laurii, de data aceasta. El are cel mai puternic caracter dintre toate semnele zodiacale. El nu atacă niciodată primul, însă descătușează urgia dacă l-ai atacat! Este într-o apărare continuă. Este o zodie a tenebrelor, a misterelor, iar laturile sale ascunse sunt greu de descifrat, de înțeles. Niciodată să nu ai senzația că ai văzut totul cu un Scorpion. Așteaptă-te la orice, surprizele curg râuri!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat