Zodia care va plânge cu lacrimi amare în luna august. Riscă o despărțire cu certuri cumplite

Zodia care va plânge cu lacrimi amare în luna august. Riscă o despărțire cu certuri cumplite

Astrele anunță pentru luna august a anului 2023 vești cumplite în cazul uneia dintre zodiile horoscopului. Relația de iubire în care au investit timp, încredere și speranță se va destrăma pentru unii nativi.

Despărțire FOTO Shutterstock

Există un risc foarte mare ca nimic să nu mai poată schimba decizia partenerului de viață, astfel că nativul ghinionist trebuie să accepte situația, deși nu-și dorește ruperea relației.

Scorpionul - zodia pentru care ruptura aduce suferință

Nefericiții lunii august sunt persoanele născute în semnul zodiacal al Scorpionului. Recent, anumite întâmplări i-au determinat pe Scorpioni sau pe partenerii lor de viață să mediteze asupra relației pe care o au. Astrele anunță că sunt riscuri extrem de ridicate să încheie un capitol din viața lor amoroasă.

Dar există și o veste bună pentru ei.

Deși mulți dintre nativii care trec prin ruptură nu-și doresc această despărțire, la un moment dat pot realiza faptul că nimic nu este întâmplător și ceea ce poate părea o pierdere poate fi, de fapt, un câștig.

Citește în Click! ce este specific acestei zodii, dar și ce le recomandă astrele acestor nativi, ca să nu simtă despărțirea ca pe o pierdere!

la polul opus, patru zodii se lovesc de șansa vieții lor până la finalul verii. Vor avea parte de dragoste sălbatică, bani din belșug și noi oportunități la muncă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?