Zvon. Viorica Dăncilă și Dragnea vor fi inculpați de DIICOT în Dosarul Israel! Încep problemele în PSD...

Zvon. Viorica Dăncilă și Dragnea vor fi inculpați de DIICOT în Dosarul Israel! Încep problemele în PSD...

Zvon. Viorica Dăncilă și Dragnea vor fi inculpați de DIICOT în Dosarul Israel! Încep problemele în PSD... Cică de aceea era Dragnea astăzi negru. I s-a confirmat informația că atât el cât și Dăncilă vor fi audiați și puși sub acuzare de DIICOT în Dosarul Israel. Și n-are nicio marjă de manevră după ce președintele a revocat-o deja pe Kovesi. Nu mai poate să urle că este atacat de „statul paralel”, că DIICOT-ul, din greșeală, nu l-au pus pe listă.

Același zvon mai spune că președintele va fi obligat de lege s-o suspende pe Dăncilă. Și că încep deja luptele de putere în PSD. Amânarea suspendării președintelui este semn clar pentru toți că legile modificate de ei în Parlament nu vor intra prea curând în vigoare. Mai mult, celălalt zvon, că Tăriceanu a deschis canale de negociere cu Cotroceniul, devine pe zi ce trece mai real. Iar trepădușii lui Tăriceanu clipesc cu subânțeles de câte ori sunt întrebați despre acest lucru.

Se pare că trimiterea de către președinte a purtătorului de cuvânt să anunțe revocarea șefei DNA a avut un anume rol. Dacă este așa, conform zvonului, vom vedea cât de curând.

Cert este că începând de astăzi, cu adevărat, zilele lui Dragnea în fruntea Puterii și în libertate sunt numărate...

Un pont. Multă lume nu a luat în calcul cât de multe lucruri știu acum anumiți procurori din DIICOT despre încârligăturile dintre infractorii politici din România și miliardarii din Israel după scandalul Black Cube...


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...