BREAKING NEWS: Dan Ioan Popescu, beneficiar al averii lui Dinu Patriciu

BREAKING NEWS: Dan Ioan Popescu, beneficiar al averii lui Dinu Patriciu

Dan Ioan Popescu, fost ministru al Economiei si Comertului din guvernul lui Adrian Năstase, este unul dintre beneficiarii averii omului de afaceri Dinu Patriciu.

"În urma cu 3 luni, informaţiile noastre spun ca în Taiwan, o firma de avocatură reprezentanta lui Melanie Chen şi Dinu Patriciu a semnat un drept de folosire pentru zece ani - deci nu a cedat integral actiunile, ci doar pe 10 ani a concesionat lui Dan Ioan Popescu dreptul de a folosi integral această companie - nu ştim pentru ce bani, nu ştim cu ce bani. Nu ştim ce se va întâmpla după moartea miliardarului", a explicat Rareş Bogdan.

"Ma interesează mai mult aparitia acestui personaj, Dan Ioan Popescu, la o zi dupa ce Adrian Năstase a fost eliberat, un personaj cheie din epoca Adrian Năstase. Acesta reapare în ecuatie ca unul dintre beneficiarii averii lui Dinu Patriciu. Este o chestiune bombă în spatiul mediatic, pentru ca asta ne arata ca foarte multe legături ascunse exista intre miliardariii României actuale, cei care au facut averi fantastice de pe urma unor miniştri, orim-miniştrii, a unor afaceri cu statul, aşa cum a fost afacerea Rompetrol. Iata ca aceşti fosti miniştri, despre care nu se mai vorbeşte si sunt de o bogatie uriasa dar nimeni nu ii intreba unde e sau cum au facut-o devin beneficiari ai businessurilor pe care le-au cedat din partea statului român catre diferiţi baieti destepţi", a mai spus jurnalistul Realitatea TV, realizator al emisiunii Jocuri de Putere.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

4 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …