Clasamentul celor mai bune aeroporturi din lume în 2014

Clasamentul celor mai bune aeroporturi din lume în 2014

Aeroportul internațional Changi din Singapore este cel mai bun aeroport din lume, conform clasamentului pe 2014 realizat de "The Guide to Sleeping in Airports".

Desemnarea acestui aeroport în poziția fruntașă a topului nu reprezintă o surpriză, având în vedere că Changi deține acest titlu de 18 ani, de când se realizează acest clasament, comentează CNN.

Succesul său se datorează dotărilor și serviciilor oferite — spa, piscină, sală de sport, un topogan acoperit cu o pantă de patru etaje, săli de cinema — care fac din aeroport o destinație în sine.

Oferind aproape la fel de multe posibilități interesante, aeroportul internațional Incheon din Seul, Coreea de Sud, a fost numit al doilea cel mai bun aeroport.

Aeroporturile internaționale Helsinki, Munchen și Vancouver au urcat în top cinci, devansând Schiphol din Amsterdam și aeroportul internațional Hong Kong, care ocupă locurile șapte, respectiv, nouă, după ce anul trecut se aflaseră pe trei și patru.

Pe locurile șase, opt și zece se află anul acesta aeroportul internațional Kuala Lumpur din Malayezia, Tokyo Haneda din Japonia și aeroportul Zurich din Elveția.

Clasamentul celor mai bune și celor mai proaste aeroporturi este realizat pe baza unui sondaj anual în funcție de confort, facilități, curățenie și servicii. Listele de anul acesta au fost publicate pe site-ul de "The Guide to Sleeping in Airports" la 15 octombrie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?