Clasamentul celor mai bune aeroporturi din lume în 2014

Clasamentul celor mai bune aeroporturi din lume în 2014

Aeroportul internațional Changi din Singapore este cel mai bun aeroport din lume, conform clasamentului pe 2014 realizat de "The Guide to Sleeping in Airports".

Desemnarea acestui aeroport în poziția fruntașă a topului nu reprezintă o surpriză, având în vedere că Changi deține acest titlu de 18 ani, de când se realizează acest clasament, comentează CNN.

Succesul său se datorează dotărilor și serviciilor oferite — spa, piscină, sală de sport, un topogan acoperit cu o pantă de patru etaje, săli de cinema — care fac din aeroport o destinație în sine.

Oferind aproape la fel de multe posibilități interesante, aeroportul internațional Incheon din Seul, Coreea de Sud, a fost numit al doilea cel mai bun aeroport.

Aeroporturile internaționale Helsinki, Munchen și Vancouver au urcat în top cinci, devansând Schiphol din Amsterdam și aeroportul internațional Hong Kong, care ocupă locurile șapte, respectiv, nouă, după ce anul trecut se aflaseră pe trei și patru.

Pe locurile șase, opt și zece se află anul acesta aeroportul internațional Kuala Lumpur din Malayezia, Tokyo Haneda din Japonia și aeroportul Zurich din Elveția.

Clasamentul celor mai bune și celor mai proaste aeroporturi este realizat pe baza unui sondaj anual în funcție de confort, facilități, curățenie și servicii. Listele de anul acesta au fost publicate pe site-ul de "The Guide to Sleeping in Airports" la 15 octombrie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor