CNADNR a atribuit contractul pentru proiectarea și execuția Pasajului Centura București - Domnești

CNADNR a atribuit contractul pentru proiectarea și execuția Pasajului Centura București - Domnești

Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. - S.C. Comnord S.A. - S.C. Specialist Consulting S.R.L. a câștigat licitația deschisă organizată de CNADNR pentru proiectarea și execuția Pasajului Suprateran pe DJ602 Centura București - Domnești, reiese dintr-un comunicat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România transmis, vineri, AGERPRES.

'În data de 30.10.2015 a fost comunicat ofertanților rezultatul procedurii de achiziție publică, câștigătorul fiind Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. — S.C. Comnord S.A. — S.C. Specialist Consulting S.R.L.', se precizează în comunicat.

Valoarea ofertei câștigătoare este de 91,55 milioane de lei, care include și procentul de diverse și neprevăzute de 10% reprezentând valoarea de 8,12 milioane de lei. Durata contractului este 51 de luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de construcție și 24 luni perioada de notificare a defectelor.

În prezent, procedura de achiziție publică se află în perioada de depunere a unor posibile contestații împotriva rezultatului procedurii, menționează CNADNR.

Compania de drumuri precizează că procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de achiziție publică care a avut ca obiect "Proiectare și execuție Pasaj Suprateran pe DJ602 Centura București — Domnești" a fost inițiată în data de 18.03.2015, prin publicarea în SEAP a Anunțului de participare nr. 157926.

'Precizăm că realizarea obiectivului va facilita accesul agenților economici și a populației din cartierele rezidențiale din zonă, va fluidiza traficul pe Centura rutieră a Municipiului București care preia volumul mare de trafic preponderent greu ce o tranzitează și traficul general de dezvoltarea periurbană a Capitalei degrevându-se astfel străzile din interiorul municipiului. Prin realizarea unui pasaj denivelat la intersecția dintre DJ 602, respectiv strada Prelungirea Ghencea și Centura rutieră a municipiului București, respectiv linia CF se va mari capacitatea de trafic și siguranța circulației. Pasajul va avea o lungime de 257,49 m', se mai arată în comunicat. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Elena Ionescu a lăsat totul la vedere, în direct

2 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

3 Așa o fi?

4 Voiculescu, audiat discret de procurorii DIICOT pentru dispariția unor documente clasificate

5 O cunoscută jurnalistă îl calcă-n picioare pe Voiculescu și-l apără pe Cîțu