CNADNR a atribuit contractul pentru proiectarea și execuția Pasajului Centura București - Domnești

Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. - S.C. Comnord S.A. - S.C. Specialist Consulting S.R.L. a câștigat licitația deschisă organizată de CNADNR pentru proiectarea și execuția Pasajului Suprateran pe DJ602 Centura București - Domnești, reiese dintr-un comunicat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România transmis, vineri, AGERPRES.

'În data de 30.10.2015 a fost comunicat ofertanților rezultatul procedurii de achiziție publică, câștigătorul fiind Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. — S.C. Comnord S.A. — S.C. Specialist Consulting S.R.L.', se precizează în comunicat.

Valoarea ofertei câștigătoare este de 91,55 milioane de lei, care include și procentul de diverse și neprevăzute de 10% reprezentând valoarea de 8,12 milioane de lei. Durata contractului este 51 de luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de construcție și 24 luni perioada de notificare a defectelor.

În prezent, procedura de achiziție publică se află în perioada de depunere a unor posibile contestații împotriva rezultatului procedurii, menționează CNADNR.

Compania de drumuri precizează că procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de achiziție publică care a avut ca obiect "Proiectare și execuție Pasaj Suprateran pe DJ602 Centura București — Domnești" a fost inițiată în data de 18.03.2015, prin publicarea în SEAP a Anunțului de participare nr. 157926.

'Precizăm că realizarea obiectivului va facilita accesul agenților economici și a populației din cartierele rezidențiale din zonă, va fluidiza traficul pe Centura rutieră a Municipiului București care preia volumul mare de trafic preponderent greu ce o tranzitează și traficul general de dezvoltarea periurbană a Capitalei degrevându-se astfel străzile din interiorul municipiului. Prin realizarea unui pasaj denivelat la intersecția dintre DJ 602, respectiv strada Prelungirea Ghencea și Centura rutieră a municipiului București, respectiv linia CF se va mari capacitatea de trafic și siguranța circulației. Pasajul va avea o lungime de 257,49 m', se mai arată în comunicat. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante