Ministerul Finanțelor Publice: DNA nu face percheziții la MFP; Instituția a solicitat documente referitoare la Loterie

Ministerul Finanțelor Publice: DNA nu face percheziții la MFP; Instituția a solicitat documente referitoare la Loterie

Ministerul Finanțelor Publice neagă informațiile potrivit cărora Direcția Națională Anticorupție face percheziții la minister și precizează că instituția de control a solicitat doar o serie de documente de la Corpul de Control al ministrului cu privire la verificările efectuate la Loteria Română, se arată într-un comunicat al Finanțelor transmis, miercuri, AGERPRES.

'DNA nu face percheziții la Ministerul Finanțelor Publice (MFP), ci a solicitat unele documente referitoare la verificările efectuate de Corpul de Control al Ministrului la C.N. Loteria Româna. Solicitarea a fost făcută în data de 28 septembrie a.c., prin intermediul unei adrese scrise. Precizăm că solicitarea de documente de către DNA este o practică obișnuită și subliniem că Ministerul Finanțelor Publice pune la dispoziția DNA toate documentele solicitate', se menționează în comunicatul MFP.

Procurorii DNA se află miercuri la Ministerul Finanțelor pentru a ridica un raport al Corpului de control al ministrului privind contracte dintre Loteria Română și compania Novomatic, potrivit unor surse care susțin că raportul ar semnala nereguli cu privire la anumite contracte încheiate de Loteria Română, iar documentul ar fi trebuit transmis procurorilor, însă acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care în prezent se derulează acțiunea DNA. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

3 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

4 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…