Peste 700 de companii din 40 de țări așteptate în iunie la Forumul Futurallia Bucharest

Peste 700 de companii din 40 de țări așteptate în iunie la Forumul Futurallia Bucharest

Peste 700 de companii din 40 de țări sunt așteptate la cea de-a 20-a ediție a Forumului Futurallia Bucharest 2015, forum internațional plurisectorial pentru dezvoltarea întreprinderilor, care se va defășura în perioada 10-12 iunie, la Romexpo București. Forumul mondial multisectorial Futurallia este organizat de către Uniunea Camerelor de Comerț Internaționale Bilaterale România — Franța, cu sprijinul Guvernului României, al Camerei de Comerț și Industrie a României, al Ministerului Afacerilor Externe și al Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului.

'Destinat antreprenorilor, IMM-urilor din toate sectoarele, Forumul Futurallia Bucharest 2015 oferă o platformă unică pentru stabilirea de noi contracte comerciale, parteneriate și cooperări în toate domeniile industriale, financiare și tehnologice', se menționează într-un comunicat al organizatorilor, remis AGERPRES.

Companiile românești participante își pot programa până la 16 întâlniri individuale B2B cu partenerii de afaceri străini din următoarele domenii: energie și electricitate, TIC, industrii creative, construcții și infrastructură, industria publicitară, industria vinului, design și creație, industria imobiliară, chimie și materii prime, construcții de drumuri și autostrăzi, poduri și baraje, construcții publice, transport și autovehicule, servicii pentru afaceri, comerț, servicii industriale, agricultură, zootehnie, industria alimentară, cultură, turism etc.

În afara întâlnirilor programate, participanții au posibilitatea să discute direct cu specialiști din toate domeniile de activitate în standurile experților, special amenajate și structurate. Aici vor fi prezenți experți în comerț internațional, bancheri, avocați, consilieri fiscali, transportatori, experți în logistică, companii de asigurare.

'Pe parcursul celor trei zile, participarea firmelor românești la Forumul International Multisectorial Futurallia București 2015 propune o abordare deschisă față de toate tipurile de parteneriat, oportunități de relaționare și de stabilire de legături comerciale prin identificarea rapidă și eficientă de noi parteneri din multiple sectoare de activitate, în vederea extinderii piețelor de desfacere', se mai spune în comunicat.

Conceptul Futurallia aparține Asociației franceze Futurallia Franța care organizează, anual, începând din anul 1990, evenimente economice similare în țări precum Franța, Belgia, Canada, Polonia, Qatar, SUA, Turcia etc.

Forumul Futurallia s-a bucurat la fiecare ediție de un succes extraordinar, datorită profesionalismului organizatorilor, nivelului de participare și rezultatelor obținute prin valorificarea oportunităților identificate în cadrul întâlnirilor de afaceri. La ediția din anul 2014, organizată la Lyon, în Franța, Forumul Futurallia a reunit peste 800 de companii din 45 de țări. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?