Iohannis, românii te-au votat să i-o tai, nu să i-o sugi, lu' Ponta!




Iohannis, românii te-au votat să i-o tai, nu să i-o sugi, lu' Ponta!

Primul gest pe care l-a făcut Iohannis după ce românii au stat pe la cozi, disperați, să-l voteze pe el, să nu iasă cumva căpățâna din centrul Hidrei pesediste președinte, a fost să cheme căpățâna și să i-o sugă instituțional. Și i-a supt-o cam de două ori pe săptămână până când căpățâna a fost chemată la DNA.

Atunci a ieșit și a spus că nu-i mai place căpățâna. Pe care toți românii ce înduraseră cozi și ploi crezuseră, în prostia lor sublimă, că o va tăia în secunda doi. Pentru că așa de mare fusese încrâncenarea și provocarea. Hidra pesedistă se comportase abuziv și sfidător. Iar căpățâna din frunte declara umilitor că va sta să bea cola și se va uita la televizor!

Pentru sugerea făcută de Iohannis, căpățâna i-a triplat salariul și i-a dat bani să-și renoveze vila de protocol, semne de bună înțelegere și colaborare reciprocă.

Cei doi s-au întâlnit miercuri din nou. Și Iohannis a supt-o iar. Așa a spus căpățâna la televizor. Și joi s-a adeverit că n-a mințit. A ieșit cu TVA-ul cum a spus el!


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia