Javra știa!




Javra știa!

Javra știa de mai bine de-o lună ce urmează! De când s-au făcut percheziții la Șova, la alții, și au fost audiați niște oameni simpli care n-aveau de ce să-și bage pielea la saramură pentru doi mici infractori de duzină. 

Acum vedem ce păpuși penibile ne-a băgat SISTEMUL pe gât. Să ne conducă. Și ce zero caracter și demnitate au. Poate că mulți, de-a lungul acestui an în care ne-am suportat unii pe alții aici pe site, s-au gândit că folosim cuvinte prea grele la adresa unuia care este, totuși, premierul României.

Ne-am înșelat?

Reluăm, cu mare plăcere, textul publicat vinerea trecută

Victore, nu vei scăpa!

comisarul.ro • vineri, 29 mai 2015, 06:54

Victore, speri degeaba, nu vei scăpa! Chiloții tăi vor atârna, la uscat, în celulă, sfioși, lângă chiloții fioroși ai tuturor celor care, în sinea lor, deja cred că tu ești cel care i-a livrat. Grea pușcărie vei avea, idiotule! Tu, ca și Năstase, te-ai folosit de puterea dobândită ilegal sfidând, jignind, umilind. Amândoi ați fost ca două blesteme pe care acest popor le-a primit peste rând, fără să fi greșit cu ceva în fața Celui de Sus!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /