O jurnalistă de la B1, la un pas de linşaj. Ponta, ţi s-a blocat Feisbucu?




O jurnalistă de la B1, la un pas de linşaj. Ponta, ţi s-a blocat Feisbucu?

Momente dramatice pentru o tânără care munceşte ca reporter de teren la B1 TV, duminică după-amiază în zona Palatului Cotroceni. O cheamă Mădălina Dicu. Iar pensionarii PSD prezenţi la această căcănărie organizată de Antena3 au fost la un pas să o linşeze pe această fată care îşi făcea meseria în mod onest. Norocul ei a fost curajul nebun al cameramanului care l-a blocat pe agresor. 

Această scârbă funestă de Victor Ponta nu are nici o reacţie până acum. Pe feisbucu' lui.

Vineri, a sărit ca ars, pe contul său de Feisbuc, în mod fals şi fără nici un temei să spună că va apăra libertatea presei, în cazul Antena3. Deşi Antena3 nu avea nici o problemă cu libertatea de expresie. Ba, mai mult decât atât, a organizat duminică, după două zile de mesaje care incitau la ură, o mascaradă, tapetată cu parlamentari PSD şi cu pensionari PSD, la care mai mulţi jurnalişti au fost bruscaţi şi ameninţaţi.

Însă, laşul mocirlos Victor Ponta tace. Libertatea presei care nu este Antena3 sau Mihai Gâdea nu-l interesează...

PS. La B1 este certat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei. Despre Victor Ponta n-au auzit.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…