Ponta, n-ai coaie să-i baţi lui Isărescu, un pic, cu pumnu'-n masă?

Oamenii strigau disperaţi pe la porţile ferecate ale BNR şi probabil că idiotul de Ponta era la curve. N-avea cum să-i vadă pe bieţii români care sunt pur şi simplu puşi la zid de scumpirea francului elveţian. 

Cu o laşitate cumplită, n-a ridicat un deget. Ba, mai rău de-atât. Pentru că de cam trei săptămâni şi-a găsit un nou tablou cu imagine bună din spatele căruia să se hlizească, l-a trimis pe Vâlcov. Cică să găsească soluţii împreună cu Isărescu. Păi 75.000 de oameni, cei mai mulţi dintre ei tineri care şi-au luat de la gură să-şi cumpere o casă, tremură cu gândul zilei de mâine şi tu îţi trimiţi supozitorul să negocieze cu cel care l-a fabricat? Cine e Vâlcov să-l bage Isărescu în seamă?

De ce, dacă ai coaie, aşa cum pretinzi, nu l-ai chemat la tine pe Isărescu? Să-i spui simplu că are 24 de ore să vină cu soluţia. Să-i spui că şi guvernul poate să suporte o parte din costuri prin programul cu prima casă, de care tinerii care s-au împrumutat în franci elveţieni n-au avut şansa să beneficieze. Scoate-o pe scroafa aia coruptă de Rovana Plumb în faţă, să facă un inventar cu familiile tinere care au credite. Fă ceva, boule, nu sta! 

Să nu mai vorbim că toţi cei care au luat credite în franci sunt victimele falsei bunăstări cu care le-a luat minţile javra de Tăriceanu. Decrepitul sinistru pe care îţi sprijini tu majoritatea de rahat pe care ne-o fluturi cu tupeu pe la nas.

Ce vină au aceşti compatrioţi ai noştri? Chiar nu există soluţii pentru ei? 

S-au împrumutat la bancă, n-au jucat la ruletă!


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

3 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

4 Minciunile Chinei ies la iveală! Priviți, doar la Wuhan numărul urnelor funerare este cel puțin dublu față de …

5 Mister în Germania / Ministrul de finanţe al landului Hesse s-a sinucis

recomandări

Te ia DNA: Minel Prina

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing