Să-ți fie rușine, românule liber!

Nimic nu mai e ce a fost, nici pușcăria.

PSD a reușit să creeze o altă semnificație a închisorii, transformând-o într-un fel de loc de pelerinaj.

Cred că noua interpretare s-a propagat de la vlădică până la opincă, iar tâlharii și hoții patriei trăiesc deliciul de a fi victimele Regimului Băsescu.

Deocamdată, nu avem un baron violator sau un rege al asfaltului pedofil. Când îi vom avea, violul și pedofilia vor intra într-un soi de legalitate paralelă.

Totul se datorează acestui PSD capabil să transforme furtul în virtute și pedeapsa în martiriu.

Voiculescu știe asta, Antena 3 lucrează și ea din plin pentru a întoarce lumea pe dos ca pe o mânușă. Între biroul de la Grivco și celula de la Rahova deosebirile se aplatizează până la dispariție.

Nu va mai dura mult și alchimia va izbândi, moment în care a trăi în închisoare și a scrie de acolo pe blog va fi cea mai înaltă expresie a succesului în România.

Așadar, nu-l plângeți pe Varan, el va deveni o dată cu condamnarea un creator de modă, inventatorului noului lifestyle al epocii Ponta.

Năstase va fi considerat un precursor, ceva precum Mița Biciclista, ori, ca să respectăm rangul, precum Gogol pentru ceilalți mari ruși.

Românii care muncesc și sunt serioși, adică românii liberi la propriu, vor fi considerați în curând cetățeni de mâna a doua. Ce mare brânză să fii liber ? Important este să fii acolo, la Jilava, la Rahova, la Colibași, acolo unde trăiesc acești noi ctitori de țară.

Românule, să-ți fie rușine dacă, după o viață de om nu ai și tu un dosar la DNA, dacă după atâta sacrificiu copiii tăi nu se pot mândri la școală că tata are termen, că tata a luat cu executare, că tata e un erou al zilelor noastre.

Ai înțeles, românule liber ?

Să-ți fie rușine !

 Gheorghe Smeoreanu

Sursa: criterii.ro


 
 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Judecați voi...

2 Ghiciți voi care dintre ăștia este președintele PSD al CJ Olt...

3 Măsuri dure anunţate de milionarul Romeo Dunca după preluarea şefiei Consiliului Judeţean Caraş-Severin

4 Poveste incredibilă! Mai mulți papagali care s-au învățat reciproc să înjure și să râdă la propriile obscenită…

5 Așa a ajuns PSD la 30%! / DOCUMENT Un candidat USR PLUS din județul Olt publică un proces verbal care arată că, …