Slavă Domnului că mortul USL de la groapă nu se mai întoarce!

La împlinirea  patru ani de la nașterea avortonului politic numit USL, încă premierul Victor Ponta a pus să-i scrie un argat pe Facebook următorul text:
“5 Februarie 2011 – am pus bazele celui mai frumos și bun proiect politic de după 89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului “Băsescu”, (un regim mafiot și antinațional care și în zilele acestea își arată adevărata față) , USL a fost speranța de schimbare și autorul reparațiilor morale, economice și materiale reușite după 7 Mai 2012.
Și sunt foarte mândru de aceste realizări. Din păcate, că de atâtea ori, împotriva unui proiect bun răutatea și prostia și-au dat mâna, și până la urmă răul a câștigat! Dar vina mea, a lui Crin și a altor fondatori este că nu am știut să rezistăm și să ținem în viață USL, iar slăbiciunile și suspiciunile noastre au fost speculate perfect de adversari. Sunt convins că timpul va face dreptate USL”.

Istoria ne dovedește acum, cînd ne-a trecut glonțul pe la ureche ( în comentariul meu din Evenimentul zilei, pe care vi-l recomand, despre Jurnalul Elenei Udrea, dezvălui că funcțiile erau deja împărțite- Victor Ponta, președinte, George Maior, premier, Gabriel Oprea, șeful SRI), ne dăm seama ce-ar fi însemnat păstrarea USL. Victor Ponta ar fi manevrat în așa fel încît el să fie candidatul USL, lui Crin Antonescu dîndu-i funcția de premier. Vă imaginați cum ar fi arătat România cu un președinte Victor Ponta deținînd majoritatea zdrobitoare în Parlament, în consiliile județene, la primării? Primul Ginerică al țării ne-ar fi scos pe toți din case și ne-ar fi pus să-i reconstituim testicul lui Tata Socru, pierdut la vînătoare cu Înălțimea Sa, Adrian Năstase.

Ca de obicei, istoria s-a arătat de treabă cu țara asta.

USL s-a destrămat.

Dan Voiculescu, tartorul care se bătuse pentru USL, ca să aibă ce să mai fure, e după gratii.
Crin Antonescu, cel care într-un moment de rătăcire a pus PNL să ducă oala de noapte a PSD, a dispărut din spațiul public. Victor Ponta a pierdut alegerile. Dacă Dumnezeu nu și-a întors fața de la Români, va pierde și șefia Guvernului și a PSD, întorcîndu-se pe sub podurile politicii, de la unde l-a promovat Grupul. Ion Cristoiu


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Gherman Petru

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing