ACCIDENTUL AVIATIC din Alpii Francezi. Procurorul general al Franței: Co-pilotul a preluat controlul avionului A320 și a vrut să-l DOBOARE INTEȚIONAT

ACCIDENTUL AVIATIC din Alpii Francezi. Procurorul general al Franței: Co-pilotul a preluat controlul avionului A320 și a vrut să-l DOBOARE INTEȚIONAT

Autoritățile franceze au anunțat, într-o conferință de presă, că cel care se afla la manșa aeronavei A320, care s-a prăbușit în Alpii Francezi marți, având la bord 150 de persoane, era co-pilotul. Potrivit presei franceze, acesta ar fi avut foarte puține ore de zbor, el fiind angajat de compania Germanwings în 2013.

Pe baza informațiilor extrase din analiza cutiei negre, Andreas Lubitz a preluat controlul aeronavei și a început coborârea aeronavei. El s-a blocat în cabină, lăsându-l pe pilot pe dinafară. Potrivit anchetatorilor francezi, co-pilotul a fost în viață până la impactul aeronavei cu solul.

De altfel, ipoteza sinuciderii a fost vehiculată de presa franceză încă de dimineață. Într-un interviu acordat cotidianului francez Le Figaro, Patrick Magisson, pilot pe aeronave de tipul Airbus 320 și membru al sindicatului piloților francezi SNPL, afirma că prăbușirea aeronavei nu putea fi provocată decât de un act intenționat, un gest sinucigaș sau terorist.

Vom reveni cu amănunte.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa