Atac armat în SUA. 14 de persoane au fost împușcate MORTAL

Atac armat în SUA. 14 de persoane au fost împușcate MORTAL

Doi suspecti, un barbat si o femeie, au fost ucisi de politie in localitatea San Bernadino din statul american California, dupa ce un atac armat la un centru pentru persoane cu dizabilitati de dezvoltare, precum cele diagnosticate cu autism, a lasat in urma 17 raniti. Potrivit informatiilor oferite de autoritati, 14 persoane au fost impuscate mortal. Autoritatile sustin ca, pana in acest moment, nu se poate vorbi de un atac terorist. Atacatorii erau inarmati cu arme semi-automate de tipul AK-47, purtau veste antiglont si echipament militar. 

Unul dintre atacatori a fost ucis intr-un schimb de focuri cu autoritatile, dupa ce autovehiculul SUV in care se afla a fost reperat de catre politisti. In acest moment, autoritatile incearca sa dezarmoseze un presupus mecanism exploziv care s-ar afla in masina atacatorilor.

Seriful a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca nu se stie, pana la aceasta ora, daca este vorba despre un incident terorist. Insa nu exista momentan informatii care sa sugereze o actiune a teroristilor.

Echipele de interventie SWAT au gasit un pachet "anormal" la etajul cladirii, pe care l-au detonat folosind un robot. Suspectii, care sunt inca in libertate, sunt inarmati si poarta veste antiglont, potrivit martorilor. Atacatorii sunt imbracati in haine militare si au Kalasnikoave.

New York Times informeaza ca peste 600 de persoane lucreaza in complexul de cladiri unde a avut loc atacul armat. Autoritatile au fost informate de incidentul aflat in desfasurare incepand cu ora 21.00, ora Romaniei. Ofiterii FBI si politistii au inconjurat imediat cladirea, iar un teren de golf din apropiere a fost inchis si este in prezent folosit drept heliport.

Potrivit martorilor, trei barbati inarmati cu arme semi-automate au deschis focul in cladirea unui centru pentru persoane cu dizabilitati, unde peste 20 de persoane au fost ranite. Suspectii au parsit scena folosind un autovehicul SUV, relateaza CNN.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Foarte interesant! / Nicio ieșire, pe micul ecran, a unui ex-șef de serviciu de informații nu este întâmplătoare…

3 Cere șpăgile înapoi! / Aici s-a ajuns! Ca el sunt mii în România! / 3000 de euro angajarea, muncă la vilă, etc...

4 LARICS / Ungaria trage preşul de sub picioarele României

5 Făbricuța de tutișoare a României / Azi, Dana Budeanu, de care a ajuns să râdă și Mândruță!