Brazilia: Cel puțin 15 morți și 40 de răniți într-un accident de autocar

Brazilia: Cel puțin 15 morți și 40 de răniți într-un accident de autocar

Cel puțin 15 persoane au murit și 40 au fost rănite într-un accident de autocar produs duminică în orașul brazilian Paraty, un centru turistic situat la circa 250 km sud de Rio de Janeiro, informează pompierii, citați de AFP. Accidentul s-a produs pe un drum care ducea dinspre centrul orașului spre localitatea de coastă Trinidade.

Un purtător de cuvânt al pompierilor din statul Rio a declarat că operațiunile de salvare a victimelor continuă.

Cauzele accidentului, care s-a produs pe un drum sinuos, nu au fost comunicate. Acesta s-a produs în timpul unui weekend prelungit din cauza Zilei Independenței, sărbătorită luni.

După producerea accidentului municipalitatea din Paraty a decis să anuleze un concert prevăzut pentru duminică seară, cu prilejul sărbătorii sfântului patron al orașului de 40.000 de locuitori.

Circa 43.000 de persoane în medie își pierd viața anual pe drumurile din Brazilia, cea mai mare țară din America latină. În martie, 54 de persoane au murit într-un accident de autocar în timp ce se îndreptau spre un eveniment religios. Autocarul a căzut de la 400 de metri înălțime într-o prăpastie din statul Santa Catarina. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”