CRIMINAL în SERIE/A UCIS 22 de FEMEI

CRIMINAL în SERIE/A UCIS 22 de FEMEI

În Rusia un politist a fost condamnat la inchisoare pe viata dupa ce a ucis cel putin 22 de femei, motivand ca vrea sa curete orasul de prostituate.

Un politist rus la pensie a fost condamnat la inchisoare pe viata miercuri, pentru violarea si uciderea a cel putin 22 de femei, pentru a "curata" orasul sau natal de prostituate, scrie AFP.

Mihail Popkov, care era politist la momentul faptelor, isi viola si injunghia victimele noaptea, in orasul Angarsk din Siberia, dupa ce le atragea in masina sa, potrivit anchetatorilor.

Cadavrele femeilor asasinate au fost gasite in paduri, pe marginea drumurilor si intr-un cimitir. Doua alte femei au reusit sa supravietuiasca atacurilor lui Mihail Popkov, in ciuda unor rani grave.

Victimele nu erau doar prostituate: printre ele figurau o invatatoare si o vanzatoare. Mihail Popkov se descria drept o persoana care curata orasul de vicii, potrivit presei ruse.

Seria de crime a avut loc in sase ani, intre 1994 si 2000, provocand panica in regiune, dupa care s-a oprit brusc.

Anchetatorii banuiau ca femeile fusesera ucise de un politist, avand in vedere prudenta extrema cu care asasinul isi ascundea urmele.

In calitate de politist, ucigasul a participat la anchetele care vizau unele dintre victimele sale, potrivit colegilor sai.

Mihail Popkov, care s-a pensionat in 1998, a fost arestat in cele din urma in 2012, in Vladivostok.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria