Criminalul româncei din Florenţa regretă faptele. Înmormântarea victimei este programată miercuri

Criminalul româncei din Florenţa regretă faptele. Înmormântarea victimei este programată miercuri

Italianul arestat în ancheta privind uciderea româncei la Florenţa regretă faptele şi ar fi dispus să îşi dea propria viaţă pentru readucerea la viaţă a tinerei, care va fi înmormântată miercuri în sudul Italiei, scrie revista La Nazione.

Criminalul româncei din Florenţa regretă faptele. Înmormântarea victimei este programată miercuri (Imagine: Shutterstock)

"Aş fi dispus să îmi dau viaţa pentru ca ea să revină la viaţă", a declarat în faţa anchetatorilor italianul Riccardo Viti, bărbatul de 55 de ani care a recunoscut că a omorât-o pe românca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani.

Autorităţile din Florenţa vor organiza marţi o ceremonie funebră în memoria româncei ucise pe 5 mai la periferia oraşului. La ceremonia funebră vor participa oficiali italieni şi români.

După ceremonia de la Florenţa, corpul neînsufleţit al româncei va fi preluat de familie şi transportat în localitatea Montesarchio din regiunea Campania (sud), unde miercuri este programată înmormântarea. În această localitate trăiesc mama şi sora româncei ucise la Florenţa.

Cadavrul Andreei Cristina Zamfir (26 de ani, originară din Hunedoara) a fost găsit "crucificat", pe 5 mai, la periferia oraşului Florenţa, victima prezentând urme de tortură. Potrivit ziarului La Repubblica, Andreea Cristina Zamfir se prostitua în zona oraşului Florenţa fără a fi "protejată" de vreo grupare de proxenetism. În trecut, românca ar fi avut probleme cu drogurile, dar nu a fost condamnată niciodată pentru infracţiuni de acest tip. Românca a fost cercetată la un moment dat pentru delicte referitoare la imigraţie. Românca ucisă s-a născut la Hunedoara şi, înainte de a pleca în Italia, a locuit în Drobeta-Turnu Severin.

Bărbatul arestat în ancheta privind uciderea româncei la Florenţa susţine că nu a vrut să o omoare, el fiind suspectat în alte nouă cazuri de agresiuni sexuale care nu s-au soldat cu moartea victimelor.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Pupila” lui Ciolacu, 9 ani de închisoare după ce a încercat să ucidă cu maşina un poliţist pe motocicletă

3 Sociolog / „Săptămână care vine USR se va face țăndări și va trage și PNL după”

4 Fosta soție a lui Reghe rupe tăcerea. „Laurențiu mă ruga să divorțez întrucât cealaltă este gravidă. Ca și acu…

5 „Du-te măi și vaccinează-te. COVID-19 omoară!”. Mesajul devenit viral al medicului Gabriel Diaconu