Două persoane au murit în urma unui "act de canibalism" în Marea Britanie

Două persoane au murit în urma unui "act de canibalism" în Marea Britanie

O femeie a fost ucisă într-un "act de canibalism", iar presupusul său agresor a decedat după ce a fost atacat de poliţie cu ajutorul unui pistol cu electroşocuri de tip Taser, într-un hotel britanic, a anunţat joi BBC.

Poliţia a declarat că a deschis o anchetă pentru omor, după moartea unei femei, în vârstă de 22 de ani, la Sirhowy Arms Hotel, în localitatea Argoed.

Potrivit BBC, victima, care întreţinea o relaţie cu suspectul, în vârstă de 34 de ani, a fost "asasinată într-un act de canibalism".

Poliţia a sosit la hotel în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei locale 1.30, după ce a fost informată despre atac.

"Femeia (...) a fost declarată moartă la faţa locului", a anunţat poliţia.

"Poliţia a utilizat un pistol de tip Taser pentru arestarea suspectului. În cursul arestării, bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa", adaugă sursa citată, precizând că "în pofida acordării primului ajutor, suspectul a murit".

"Locuiesc aici şi reprezint Argoed timp de 30 de ani, pot spune că aceasta este cea mai gravă tragedie care a lovit localitatea", a declarat consilierul municipal Leon Gardiner, subliniind că locuitorii oraşului sunt în stare de şoc.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale