Jirinovski ar vrea "să incendieze cu napalm" Kievul

Jirinovski ar vrea "să incendieze cu napalm" Kievul

Kievul ar trebui "ars cu napalm" pentru salvarea rușilor din Donbas (estul Ucrainei), a declarat Vladimir Jirinovski, liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR, ultranaționalist), într-o intervenție în direct la postul de televiziune rus NTV, potrivit publicației poloneze Rzeczpospolita, citată de săptămânalul ucrainean Zerkalo nedeli.

'Dacă în Donbas ar trăi finlandezi, polonezi sau baltici, aș spune că aceștia ar trebui bătuți, strangulați, distruși. Vorbesc sincer. Dar în Donbas trăiesc ruși. Astfel, de la distanță, din Donețk, Kievul ar trebui distrus, ars cu napalm. Pentru că se duce un război împotriva rușilor', a afirmat vicepreședintele Dumei de Stat (Camera inferioară a Parlamentului rus).

El a adăugat, potrivit Rzeczpospolita, că ucrainenii bombardează, în prezent Donbasul, iar apoi ar putea declanșa o ofensivă împotriva Belgorodului sau chiar a Moscovei.

'Pentru a nu se ajunge la o astfel de situație, trebuie distrusă întreaga infrastructură din Kiev, toate clădirile administrative. Populația civilă nu va fi afectată în acest caz, nimeni nu se va atinge de vreun civil', a spus liderul LDPR, unul din principalii propagandiști ai Kremlinului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Priviți ce mută Rusia la granița cu Ucraina!

2 Americanii, semnal de forță! Priviți ce dihanie au scos din adâncuri!

3 Din culisele marilor tunuri / Cine este în spatele firmelor care importă 90% din gazul rusesc?

4 VIDEO Demonstrație de forță a MApN?

5 A comis-o! Un sfârc nărăvaș a sărit din cupa sutienului Biancăi Drăgușanu!