Maşina premierului italian Matteo Renzi, atacată cu ouă de protestatari

Maşina premierului italian Matteo Renzi, atacată cu ouă de protestatari

Protestatari furioşi au atacat cu ouă vehiculul oficial al premierului Italiei, Matteo Renzi, în cursul unei vizite a acestuia la uzina Alcatel-Lucent din Monza, în apropiere de Milano, relatează site-ul italian al publicaţiei The Local.

Protestatarii, membri ai sindicatelor, s-au adunat vineri în faţa uzinei din Monza a companiei de telecomunicaţii Alcatel-Lucent, scandând "Ne opunem disponibilizărilor!" şi "Impozitaţi bogaţii!".

În momentul venirii premierului Renzi, protestatarii au atacat cu ouă maşina acestuia. Renzi nu a fost rănit în incidente.

Este a doua oară în ultimele zile când maşina premierului de centru-stânga Matteo Renzi este atacată cu ouă de protestatari nemulţumiţi de un proiect legislativ care facilitează disponibilizările. În cursul zilei de luni, maşina premierului Italiei a fost atacată cu ouă la Brescia.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...