O navă comercială turcească a naufragiat în largul Italiei. Doi marinari morţi şi alţi patru daţi dispăruţi

O navă comercială turcească a naufragiat în largul Italiei. Doi marinari morţi şi alţi patru daţi dispăruţi

O navă comercială sub pavilion turcesc a naufragiat în nordul Adriaticii, în largul portului italian Ravena, în urma unei coliziuni cu altă ambarcaţiune, în aceste ape agitate, anunţă presa locală.

O navă comercială turcească a naufragiat în largul Italiei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Doi marinari au murit, iar patru au fost daţi dispăruţi după naufragiul unei nave comerciale care naviga sub pavilion turcesc în nordul Adriaticei, în largul portului italian Ravena, pe timp de furtună, în urma unei coliziuni cu altă ambarcaţiune, a anunţat Paza de Coastă, relatează AFP.

Cei doi marinari făceau parte din echipajul alcătuit din 11 turci. Nava sub pavilion turc şi altă ambarcaţiune, care naviga sub pavilionul Belizelor, s-au ciocnit, în plină furtună, la aproximativ doi kilometri de coastă.

Ambarcaţiuni aparţinând Pazei de Coastă se aflau la faţa locului, iar potrivit primelor informaţii unii membri ai echipajului navei accidentate erau daţi dispăruţi.

Premierul italian Matteo Renzi a confirmat, într-un mesaj postat pe Twitter, că a avut loc un accident în largul Ravenei în care este implicată o navă turcească şi a anunţat că Guvernul va prezenta informaţii actualizate despre această situaţie.

Accidentul a avut loc în timp ce Italia participă la o vastă operaţiune de salvare a sute de pasageri care se aflau la bordul unui feribot, pe care a izbucnit un incendiu, în Canalul Otrante, situat între Grecia şi Italia.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Așa o fi?

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina