Poliția a deschis focul asupra unui șofer care a forțat un cordon de securitate în Turul Franței

Poliția a deschis focul asupra unui șofer care a forțat un cordon de securitate în Turul Franței

Poliția a deschis focul duminică în centrul Parisului asupra unui bărbat aflat la volanul unei mașini care a forțat un cordon de securitate în apropierea liniei de sosire în Turul Franței, au informat surse din cadrul poliției, relatează AFP. Suspectul este în continuare căutat după incidentul survenit în jurul orei 08:00 locale (06:00 GMT) în Piața Concorde, pe Champs-Elysées, unde urmează să se încheie după-amiază Turul ciclist al Franței 2015.

Potrivit autorităților, șoferul ar fi lovit cu puțin timp înainte un alt vehicul pe Champs-Elysées și a fugit pentru a evita un control al poliției instituit special pentru acest eveniment sportiv.

Bărbatul s-a îndreptat apoi către Piața Concorde, forțând barajul creat pentru cursa de ciclism. Poliția a tras în direcția sa pentru a încerca sa oprească vehiculul, fără a face victime.

O sursă din cadrul poliției a afirmat că nu a fost vorba despre un schimb de focuri și s-a referit la "un refuz (al bărbatului) de a se conforma". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”