Poliția a deschis focul asupra unui șofer care a forțat un cordon de securitate în Turul Franței

Poliția a deschis focul asupra unui șofer care a forțat un cordon de securitate în Turul Franței

Poliția a deschis focul duminică în centrul Parisului asupra unui bărbat aflat la volanul unei mașini care a forțat un cordon de securitate în apropierea liniei de sosire în Turul Franței, au informat surse din cadrul poliției, relatează AFP. Suspectul este în continuare căutat după incidentul survenit în jurul orei 08:00 locale (06:00 GMT) în Piața Concorde, pe Champs-Elysées, unde urmează să se încheie după-amiază Turul ciclist al Franței 2015.

Potrivit autorităților, șoferul ar fi lovit cu puțin timp înainte un alt vehicul pe Champs-Elysées și a fugit pentru a evita un control al poliției instituit special pentru acest eveniment sportiv.

Bărbatul s-a îndreptat apoi către Piața Concorde, forțând barajul creat pentru cursa de ciclism. Poliția a tras în direcția sa pentru a încerca sa oprească vehiculul, fără a face victime.

O sursă din cadrul poliției a afirmat că nu a fost vorba despre un schimb de focuri și s-a referit la "un refuz (al bărbatului) de a se conforma". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

4 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

5 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România