Poliţia a găsit svastici în locuinţa cuplului care a ucis trei persoane în Las Vegas - presă

Poliţia a găsit svastici în locuinţa cuplului care a ucis trei persoane în Las Vegas - presă

Poliţia a găsit svastici în locuinţa cuplului care a ucis trei persoane în Las Vegas, după care s-a sinucis, aparent în urma unui pact sinucigaş, relatează postul Sky News,citat de Mediafax.

Poliţia a găsit svastici în locuinţa cuplului care a ucis trei persoane în Las Vegas - presă (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Cei doi atacatori, care au împuşcat mortal doi poliţişti şi un civil înainte să se sinucidă, erau adepţi ai "supremaţiei albilor" şi vizau poliţia. Suspecţii erau căsătoriţi, potrivit publicaţiei Las Vegas Review-Journal. Ei par că s-au sinucis în urma unui pact sinucigaş.

Identitatea celor doi nu a fost dezvăluită, însă locuinţa le-a fost percheziţionată de către poliţie. The Review-Journal scrie că investigatorii au descoperit în locuinţă obiecte asociate teoriei supremaţiei albilor şi svastici, relatează Sky News în pagina electronică .

În atacul armat comis la restaurantul CiCi's Pizza, duminică, au fost ucişi ofiţerii Alyn Beck, în vârstă de 41 de ani, şi Igor Soldo, în vârstă de 31 de ani. Ei "luau masa în momentul în care au fost atacaţi", a precizat Poliţia din Las Vegas într-un comunicat. Ambii au fost declaraţi morţi la spital. Beck făcea parte din poliţie din 2001, era căsătorit şi avea trei copii, iar Soldo făcea parte din Departament din 2006, era căsătorit şi avea o fiică.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...