Ponta nu mai e singur. Are un FRATE. Premierul Moldovei n-are BAC dar a făcut facultatea!

Ponta nu mai e singur. Are un FRATE. Premierul Moldovei n-are BAC dar a făcut facultatea!

Deşi l-a pierdut pe prietenul Leancă, Ponta are un adevărat frate în noul prim-ministru de la Chişinău. Gaburici, nume predestinat la chestii mărunte, nu şi-a luat BAC-ul pe motive de exmatriculare. A găsit în schimb o facultate care nu cerea un astfel de impediment.

Chiril Gaburici a recunoscut că nu are nici astăzi diplomă de Bacalaureat.  Mai mult, înainte de a da examenul, el a fost exmatriculat din liceu. Chiril Gaburici, a confirmat informaţiile dezvăluite într-o anchetă realizată de „Ziarul de Gardă”.

Prim-ministrul recunoaşte că nu are diploma de BAC, după ce a fost exmatriculat din liceu înainte de a susţine examenul, în 1995.

Gaburici a avut nevoie de nouă ani pentru a-şi obţine licenţa de facultate, urmând cursurile în regim de fără frecvenţă.

El a urmat cursurile Colegiul Republican de Microelectronică şi Tehnică de Calcul (CRMTC), de unde a fost exmatriculat înainte de a susţine examenul de Bacalaureat.

Fără diplomă de BAC, Gaburici s-a înscris la Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM). După trei ani, s-a mutat la o instituţie de învăţământ superior neacreditată de Ministerul Educaţiei de la Chişinău, de la care şi-a obţinut până la urmă licenţa la vârsta de 28 de ani. Pe atunci, el deţinea deja o funcţie de conducere în cadrul companiei telecom Moldcell.

Gaburici a transmis cotidianului „Ziarul de Gardă” o reacţie la dezvăluiri, precizând că „în perioada în care am fost înscris la facultate, examenele de bacalaureat nu erau obligatorii pentru a fi admis în instituţiile de învăţământ superior. Mai mult ca atât, cea mai mare parte a candidaţilor era admisă la studii în baza atestatului şi a examenelor de admitere.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 „Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!"

3 Așa o fi?

4 S-ar putea să nu mintă! / Dragnea spune că Ordonanța 13 a fost ideea lui Marian Neacşu și a lui Marcel Ciolacu

5 Dialog ireal între o pacientă de 80 de ani și medic: „Nu mă vaccinez, am auzit la televizor că rămân sterilă”