Recomandările lui Jirinovski pentru perioada de vacanță a deputaților ruși: Fără alcool, tutun și relații sexuale

Recomandările lui Jirinovski pentru perioada de vacanță a deputaților ruși: Fără alcool, tutun și relații sexuale

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR, naționalist), Vladimir Jirinovski, i-a sfătuit pe deputații ruși ca în perioada concediului să se abțină de la alcool, tutun și relații sexuale, recomandându-le să aibă un mod de viață sănătos.

'Niciun fel de alcool, de tutun și abstinență de la relații sexuale, toate acestea uzează organismul', a afirmat Jirinovski, cunoscut pentru declarațiile sale, care de multe ori sar din tiparele obișnuite.

Liderul liberal-democraților ruși le-a recomandat totodată parlamentarilor să mănânce fructe și legume și să se abțină de la consumul de carne. 'Și pentru că este vară, niciun fel de carne, ci fructe și legume, care sunt bune pentru digestie și fac bine organismului', a afirmat Jirinovski, citat de gazeta.ru .

Vladimir Jirinovski le-a mai recomandat colegilor săi parlamentari să-și petreacă vacanța în Rusia, susținând că în alte zone oamenii mor din cauza schimbărilor bruște de temperatură. În context, el a precizat că va merge în Crimeea, peninsulă în sudul Ucrainei anexată la Rusia în martie 2014. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...