Român, bătut şi înjunghiat în Franţa pentru un presupus furt

Român, bătut şi înjunghiat în Franţa pentru un presupus furt

Trei bărbaţi au fost plasaţi în arest preventiv, în comuna Dax din Aquitaine (sud-vest), fiind suspectaţi că au bătut şi apoi înjunghiat un român fără adăpost, într-o reglare de conturi, relatează cotidianul regional Sud-Ouest în pagina electronică de marţi.

Potrivit publicaţiei, cei trei locuitori din comună, în vârstă de 19, 24 şi 41 de ani, sunt suspectaţi că l-au agresat şi rănit cu arma albă, duminică seara, pe un român fără adăpost, într-o locuinţă pe care acesta o ocupa ilegal. Unul dintre cei trei suspecţi le-a spus anchetatorilor că victima i-a furat sâmbătă suma de 150 de euro în numerar.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, cei trei s-au întâlnit cu românul sâmbătă seara într-un bar din Dax. Ei s-au cunoscut la un pahar de alcool şi au decis să continue petrecerea în apartamentul unuia dintre locuitorii comunei, după care au continuat să petreacă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apartamentul altui suspect.

Autorul presupusei agresiuni a descoperit duminică lipsa sumei de 150 de euro, l-a bănuit pe noul său "prieten" român de furt şi a decis să-l pedepsească şi să-şi recupereze banii.

Însoţit de ceilalţi doi, tânărul în vârstă de 24 de ani s-a dus la locuinţa ocupată de român, luând cu el un cuţit de măcelar. După ce l-a bătut, pentru a-l face să mărturisească, presupusul agresor i-a înfipt victimei cuţitul într-o fesă, provocându-i o hemoragie abundentă.

Cei trei au fugit. Observând poliţişti pe Podul Arènes, suspectul a aruncat cuţitul în fluviul Adour. Parchetul urma să decidă marţi dimineaţa ce urmează să facă cu dosarul, scrie Sud-Ouest.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria