Uluitor: Oraşul în care se circulă în zig-zag. Reacţia halucinantă a autorităţilor - VIDEO

Uluitor: Oraşul în care se circulă în zig-zag. Reacţia halucinantă a autorităţilor - VIDEO

Autorităţile din Sao Paolo au decis să introducă linia dublă continuă în zig-zag pe o stradă aglomerată din oraş. Reacţia şoferilor care au fost încurcaţi de inovaţie nu a întârziat să apară.

Linia dublă continuă în zig-zag le dă bătaie de cap brazilienilor. Cum au reacţionat şoferii la invenţia din Sao Paolo şi motivul pentru care autorităţile au decis să o introducă (Imagine: Folha de Sao Paolo) )

Linia dublă continuă în zig-zag a fost creată pentru ca maşinile să aibă mai mult loc pentru a staţiona sau pentru a merge înainte, explică autorităţile, citate de bbc.com .

"Stârneşte multă confuzie, iar traficul este şi mai rău", a declarat un motociclist pentru canalul de televiziune Gazeta.

"Cine a făcut asta, era beat", s-a plâns o altă persoană.

După ce s-a introdus această linie dublă în zig-zag, numărul accidentelor în care au fost implicate taxiuri a crescut. De asemenea, ceilalţi şoferi se tem de eventuale coliziuni din pricina confuziei.

Cu toate că un astfel de marcaj nu a mai fost văzut până acum pe un drum public, autorităţile din Sao Paolo susţin că acesta respectă normele rutiere.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro