Un avion civil ucrainean cu şapte persoane la bord s-a prăbuşit în Sahara algeriană. Toţi pasagerii au murit

Un avion civil ucrainean cu şapte persoane la bord s-a prăbuşit în Sahara algeriană. Toţi pasagerii au murit

Un avion civil ucrainean cu şapte persoane la bord s-a prăbuşit în noaptea de vineri spre sâmbătă în Sahara algeriană, în apropiere de aeroportul din Tamanrasset, şi toţi pasagerii au murit, a anunţat Ministerul algerian al Transporturilor, citat de AFP.

Un avion civil ucrainean cu şapte persoane la bord s-a prăbuşit în Sahara algeriană (Imagine: Captura Video)

"Echipele de intervenţie nu au găsit din nefericire nici un supravieţuitor la locul prăbuşirii", potrivit ministerului.

Un echipaj format din şapte persoane se afla la bordul acestui avion cargo, un Antonov 12 care plecase de la Glasgow (Scoţia) şi transporta material petrolier spre Guineea Ecuatorială, a precizat sursa citată.

Aparatul de zbor s-a prăbuşit sâmbătă la ora locală 02.40 (04.40, ora României), după o escală tehnică pe aeroportul din Tamanrasset, un oraş situat la 2.000 de kilometri sud de Alger.

Operaţiunile de căutare, lansate după prăbuşirea într-o zonă montană, au permis descoperirea epavei avionului, a indicat Prefectura departamentului.

O comisie de anchetă şi o celulă de criză au fost înfiinţate la Ministerul Transporturilor pentru a "determina cauzele prăbuşirii avionului cargo ucrainean", a informat ministrul Transporturilor, Amar Ghoul.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren