Un brazilian a mărturist că a comis 39 de crime în decurs de trei ani - VIDEO

Un brazilian a mărturist că a comis 39 de crime în decurs de trei ani - VIDEO

Poliţia braziliană a arestat un fost agent de pază, în vârstă de 26 de ani, care a mărturisit că a comis cel puţin 39 de crime în decurs de trei ani, vizând persoane fără adăpost, femei şi homosexuali, relatează BBC News online.

Un brazilian a mărturist că a comis 39 de crime - VIDEO

Potrivit poliţiei, Thiago Henrique Gomes da Rocha, care-şi ataca presupusele victime în timp ce conducea o motocicletă şi cu faţa ascunsă, acţiona cu sânge rece, deşi era motivat de furie.

El a fost arestat în oraşul brazilian Goiania (centru), de către o echipă specială care investiga crimele. Bărbatul le cerea victimelor obiecte de preţ pe care acestea le aveau asupra lor înainte să le ucidă şi să le jefuiască, potrivit poliţiei.

Un oficial din cadrul forţelor de ordine, care a fost prezent la interogatoriu, a declarat pentru postul naţional brazilian de televiziune că suspectul îşi numea victimele cu numere de la 1 la 39. "Am fost şocaţi de sângele rece de care a dat dovadă", a spus el.

Da Rocha nu-şi cunoştea ţintele, a precizat poliţia, şi a acţionat în baza unei "furii" interioare pe care o resimţea "faţă de tot" şi care se diminua numai atunci când comitea crime. El avea remuşcări după comiterea faptelor, ceea ce-i alimenta furia şi mai mult, afirmă poliţia.

Presupusul criminal în serie a descris cu exactitate scena fiecărei crime în parte şi emoţiile pe care le-a resimţit la momentul respectiv. Poliţia a precizat că acesta trăgea focuri de armă asupra victimelor sale în timp ce se plimba pe stradă.

Investigatorii au anunţat că analizează probele, inclusiv înregistrări video cu circuit închis, şi că au confiscat, din locuinţa bunicii suspectului, arme şi numere de înmatriculare furate.

De asemenea, da Rocha este investigat în legătură cu 90 de jafuri comise în magazine, farmacii şi puncte de vânzare pentru loterie.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”