Un cetăţean britanic bolnav de Ebola este spitalizat în Sierra Leone

Un cetăţean britanic bolnav de Ebola este spitalizat în Sierra Leone

Un cetăţean britanic s-a îmbolnăvit de Ebola şi primeşte îngrijiri medicale în Sierra Leone, anunţă Ministerul britanic al Sănătăţii, citat de BBC News online.

Un cetăţean britanic bolnav de Ebola este spitalizat în Sierra Leone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Presa britanică speculează că pacientul ar urma să fie transferat imediat în Marea Britanie, un centru de carantină fiind creat la Spitalul Regal din Londra.

În ultimele luni, aproximativ 1.400 de persoane au decedat în vestul Africii ca urmare a febrei hemoragice provocată de virusul Ebola.

Ministerul Sănătăţii de la Londra a explicat că pacientul britanic locuieşte în Sierra Leone, una dintre ţările afectate grav de epidemie.

Autorităţile britanice dau asigurări că riscul izbucnirii unei epidemii de Ebola în Marea Britanie este "foarte scăzut".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...