Un fost imam sirian, militant anti-Assad, găsit împușcat mortal la Londra (BBC)

Un fost imam sirian, militant anti-Assad, găsit împușcat mortal la Londra (BBC)

Un sirian care trăia în Marea Britanie - fost imam și militant împotriva președintelui Bashar al-Assad - a fost găsit împușcat mortal în nord-vestul Londrei, a relatat miercuri AFP, citând postul de radio BBC. 'Poliția a fost chemată de serviciile medicale de urgență după ce un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit mort, în urma a ceea ce părea a fi răni de gloanțe în piept', a relatat BBC, avansând ipoteza că victima ar putea fi Abdul Hadi Arwani, un fost imam al unei moschei din Londra.

Poliția londoneză nu a confirmat identitatea victimei, dar a indicat că o anchetă pentru crimă a fost declanșată în cazul bărbatului de aproximativ 40 de ani, găsit mort într-o mașină în Wembley (nord-vestul Londrei).

'Anchetatorii cred că știu identitatea persoanei decedate, dar o identificare oficială este de așteptat', menționează poliția din Londra într-un comunicat. 'O autopsie va fi ordonată la momentul potrivit', adaugă textul.

Prieteni și simpatizanți ai fostului imam i-au adus un omagiu pe rețelele sociale. Astfel, într-o postare pe Twitter, militantul și fostul deținut la Guantanamo, Moazzam Beg, a scris:'Fie ca Allah să se îndure de el'. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”