Un fost imam sirian, militant anti-Assad, găsit împușcat mortal la Londra (BBC)

Un fost imam sirian, militant anti-Assad, găsit împușcat mortal la Londra (BBC)

Un sirian care trăia în Marea Britanie - fost imam și militant împotriva președintelui Bashar al-Assad - a fost găsit împușcat mortal în nord-vestul Londrei, a relatat miercuri AFP, citând postul de radio BBC. 'Poliția a fost chemată de serviciile medicale de urgență după ce un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit mort, în urma a ceea ce părea a fi răni de gloanțe în piept', a relatat BBC, avansând ipoteza că victima ar putea fi Abdul Hadi Arwani, un fost imam al unei moschei din Londra.

Poliția londoneză nu a confirmat identitatea victimei, dar a indicat că o anchetă pentru crimă a fost declanșată în cazul bărbatului de aproximativ 40 de ani, găsit mort într-o mașină în Wembley (nord-vestul Londrei).

'Anchetatorii cred că știu identitatea persoanei decedate, dar o identificare oficială este de așteptat', menționează poliția din Londra într-un comunicat. 'O autopsie va fi ordonată la momentul potrivit', adaugă textul.

Prieteni și simpatizanți ai fostului imam i-au adus un omagiu pe rețelele sociale. Astfel, într-o postare pe Twitter, militantul și fostul deținut la Guantanamo, Moazzam Beg, a scris:'Fie ca Allah să se îndure de el'. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

2 L-au prins? / Cumpănașu, cercetat pentru că agăța tinere de 14-15 ani

3 Categoria javre, mincinoși, curve politice / CCR critică dur modificările operate de PSD, prin care a păcălit bă…

4 „Am rămas cu gura căscată” / Compania Eli Lilly anunță un medicament-minune în lupta anti-COVID

5 Palatul lui Putin, acum 10 ani / GALERIE FOTO