Un senator din Italia prezintă scuze României pentru atitudinea unui oficial local italian:

Un senator din Italia prezintă scuze României pentru atitudinea unui oficial local italian:

Antonio Razzi, un senator al formaţiunii de centru-dreapta Forza Italia, condusă de Silvio Berlusconi, a prezentat scuze pentru atitudinea consilierului municipal Anthony Aliano, care s-a lăudat pe Facebook că a bătut un român, cerând demisia acestuia, relatează site-ul de ştiri IlPescara.it.

"Cine gândeşte în acest mod nu poate fi bine-venit în partidul Forza Italia, noi suntem în favoarea pluralismului şi ospitalităţii, susţinem atitudini de respect şi solidaritate, nu confruntările: acest domn Aliano ar face bine să demisioneze imediat", a declarat senatorul Antonio Razzi, citat de IlPescara.it .

Senatorul italian a prezentat scuze pentru acest incident ambasadorului României în Italia, Dana Constantinescu.

Un membru al Consiliului municipal al oraşului italian Montesilvano (centru), Anthony Aliano, de profesie avocat, s-a lăudat vineri pe Facebook că i-a aplicat "doi pumni de calitate superioară" unui pieton român care îi lovise maşina cu piciorul, răzbunându-se şi pentru că ar fi fost tratat rău în România. "Astăzi (vineri - n.red), în timp ce mergeam spre serviciu, un român cred (aşa părea după limbajul vulgar) îmi traversează strada cu un câine mare care îl trăgea înainte cu viteză, iar el, nereuşind să se sincronizeze cu trecerea mea, îmi trage un şut puternic în maşină", a scris, pe propria pagină de Facebook, Anthony Aliano, consilier municipal în oraşul Montesilvano (regiunea Abruzzo, centrul Italiei). "Morala fabulei: am coborât din maşină şi i-am aplicat doi pumni de calitate superioară", a precizat consilierul municipal, de profesie avocat. "Şi i-am spus: când am fost eu în România cu serviciul (timp de şase luni), m-au tratat rău, deşi am fost respectuos. Noi, în Italia, vă permitem să staţi pe străzi, să furaţi, să comiteţi violuri, infracţiuni, să prostituaţi minori.. Dar istoria se va schimba !!! (...) PS. Acum, să spuneţi că sunt eu rasist!", a adăugat consilierul, citat de site-ul de ştiri PrimaDaNoi.it.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”