Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Stelian Tănase, plătit de români cu 4000 euro pe lună ca să bage TVR în faliment/Cât câştigă ceilalţi baroni din TVR

Stelian Tănase, preşedintele TVR, a declarat recent, în faţa Comisiei Senatoriale pentru Cultură, că Televiziunea Română va intra în faliment din cauza datpriilor foarte mari. Cu toate acestea, deşi recunoaşte că este depăşit de situaţie, rămâne pe funcţie şi încasează un salariu de 4000 de euro lunar.

Brîndușa Armanca, jurnalist și profesor universitar din Timișoara, face un rechizitoriu dur la adresa actualului management al TVR în Revista 22 și pe Contributors.

O voce autorizată, Brîndușa Armanca, care a condus TVR Timișoara- și a fost la un moment dat în cărți chiar pentru șefia TVR – analizează câștigurile nemeritate ale unora dintre personajele care populează televiziunea publică.

Iată câteva idei din comentariul citat:

» Primul în discuție este însuși șeful ei, dl. Stelian Tănase, care bate spre 4000 de Euro venit lunar, cu tot cu sporuri. Deși contestată, cifra de 15.000 lei salariu este riguros exactă. Nici nu se putea altfel, din moment ce indemnizația membrilor Consiliului de Administrație, în cuantum de 25% din salariul PDG, este de 2600 lei lunar, cu plusuri speciale din așa numitele ”comisii de lucru”.

» A produs uimire venitul lui Cristian Nițulescu, fost șef și membru CA, devenit celebru la lansarea TVR3 cu oaia Pufulica: 85.000 Ron salariu pe 2012 plus 40.000 Ron indemnizație, ceea ce duce spre 3000 Euro venit pe lună din falimentara TVR.

» Claudiu Lukacsi, șeful Direcției de Știri, a fost ”pârât” pe FB că își dă singur prime/sporuri de 1000 de Euro lunar, pe lângă salariul de peste 2500 Euro. Mai exact: 10.000 lei salariu, 2800 lei sporuri fixe și prime între 2000 și 4000 lei lunar.

» Șefii diverselor direcții din TVR se învârt pe la 2500-3000 Euro venit lunar, la care se adaugă telefonul de serviciu, mașina la scară, călătoriile prin lume, dar mai ales avantajele sociale, influența, relațiile politice, eventual afacerile acoperite și, nu e exclus, ”parandărătul” unor contracte. În TVR sunt azi binișor peste o sută de șefi și șefuleți.

» Cristian Zgabercea, șeful producției în TVR, care își datorează funcția lui Nicușor Constantinescu, urmărit internațional, fost președinte PSD al C.J. Constanța, continuă să câștige cam 3000 Euro lunar, fără să dovedească vreo competență.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Citiți ce i-a transmis lui Dragnea o mamă cu trei copii care a fost la mitingul de la Iași! România se …

2 Sursele puterii PSD. Toți românii cu minte și suflet ar trebui să citească acest articol

3 ALERTĂ! După ce-a fugit ca un șobolan de la Iași, Dragnea scrie sfidător pe Facebook! Românii l-au taxat: „Căc…

4 CUTREMUR în MAI! Șeful DGA, acuzații PENALE la adresa ministresei din Teleorman: „Carmen Dan a mințit. Eu și f…

5 VIDEO Dragnea, imitat de actorii Teatrului de Comedie: „Nimic ești tu, mincinosule!

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză