A cheltuit o AVERE pe operaţiile estetice. Cum arată acum

A cheltuit o AVERE pe operaţiile estetice. Cum arată acum

A cheltuit o AVERE pe operatiile estetice. Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata acum!

Daca majoritatea tinerelor care isi fac operatii estetice o au ca model pe papusa Barbie, ei bine, Krystina Butel s-a indragostit de o caricatura de-a ei care i-a fost facuta in Ibiza pe cand avea 15 ani. "Eram geloasa pe caricatura mea pentru felul in care arata, nu-mi doream decat sa fiu si eu asa", a declarat Krystina Butel pentru Daily Mail, citat de kanald.ro.

De profesie hair stylist, Krystina Butel detine si un salon, iar veniturile le-a investit in ea pentru a arata ca ... o caricatura. A avut 5 operatii de marire de sani, injectii cu acid hialuronic, botox, sprancene tatuate si machiaj semi-permanent. Iar asta nu e tot! Si-a modelat sfarcurile in forma de inima si vrea sa isi puna si implanturi de silicon in fese.

"Cand am vazut prima data caricatura, am fost geloasa. Arata atat de bine. Era cum voiam eu sa fiu, imi arata cum as putea sa fiu. De-a lungul anilor am inceput sa cheltuiesc din ce in ce mai multi bani pe tratamente cosmetice ca sa arat ca ea", a marturisit Krystina Butel.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…